"...Αν μπορέσω και σώσω έστω και έναν που θα διαβασει το blog απο το Aids, μου αρκει." -Ζωή Αγγέλου

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Η ζωή στο φως

Η ζωή στο φως

Για αρκετό καιρό, πάλευα πάνω στο λευκό χαρτί με το μολύβι, μα δεν είχα καταφέρει να γράψω ούτε μια λέξη .

Μου φαινόταν σχεδόν αδύνατον να συγκεντρωθώ στο σκοπό που στριφογύριζε στο μυαλό μου και είχε τόσο ανάγκη να αποκαλυφθεί .

Να γράψω την ιστορία μου . Ν’ ανοίξω διάπλατα την καρδιά μου.

Να εκτεθώ στα μάτια του κόσμου . Δεν με τρόμαζε όμως ποτέ το φως. Το σκοτάδι με σκότωσε για λίγο .Το ψέμα με κατέστρεψε λίγο περισσότερο .Αλλά δεν μπόρεσε τίποτα από τα δυο να με νικήσει.

Χρόνια ολόκληρα παρατηρούσα τους ανθρώπους να φωνάζουν πως θέλουν την αλήθεια αλλά τελικά διαπίστωνα πως ελάχιστοι ήταν σε θέση να την ακούσουν κι ακόμα πιο λίγοι να παλέψουν για το καλύτερο μετά από την αποκάλυψη της.

Τώρα όμως είμαι εδώ .

Είμαι εδώ.

Ναι !

Είμαι δίπλα σας .

Ανάβω πάνω μου όλους τους προβολείς .

Με λένε Ζωή και είμαι τριάντα έξι ετών (36). Δώδεκα χρόνια στο κόσμο του Αids . Ναι γι’ αυτό θα σας μιλήσω .

Στα είκοσι τέσσερα(24) ,μαθαίνω από τον άνθρωπο που αγάπησα πολύ, πως έπρεπε να κάνω εξετάσεις για τον ιό του Αids.

Η απάντηση του, είχε έρθει μια μέρα μετά όταν του είχα πει πως ένιωθα έτοιμη να κάνω παιδιά μαζί του.

Ήξερε πως μου μετέδιδε ένα ολόκληρο χρόνο του ιό .Τα λόγια έβγαιναν μπερδεμένα από τα χείλη του .

Όλα όμως ήταν ψέματα . Όσα είχα ζήσει μαζί του ως τότε έγιναν στάχτη.

Είχα αρπάξει ολόκληρη φωτιά. Θυμάμαι ακόμα και τώρα τα μάτια του .Σαν αιμοβόρου ζώου, δεν έφτανε πως μου είχε πιει και μολύνει όλο το αίμα μου, ήθελε να με φορτώσει και ενοχές .

Δεν υπήρχε τίποτα μέσα του . Ένας πληρωμένος εκτελεστής είχε περισσότερα ίσως αισθήματα απ’ αυτόν που φαινόταν να το διασκεδάζει και να το κάνει δωρεάν .

Φαινόταν ατάραχος γιατί τόσο καιρό, έστηνε ανενόχλητος τη παγίδα του . Σε μια στιγμή όλα σκοτείνιασαν γύρω μου. Ναι μια στιγμή ήταν αρκετή, για να συνειδητοποιήσω από το βλέμμα του, πως με σκότωνε τόσο καιρό εν ψυχρό .

Εύχομαι να μην έρθει κανείς στη θέση μου .Να μη νιώσει πόσο κτηνώδης , σκληρός , βάναυσος μπορεί να γίνει κάποιος .Εκείνα τα μαρτυρικά δευτερόλεπτα , αισθανόμουν πως κομμάτια από το σώμα και την καρδιά μου ξεκολλούσαν .Δεν θα μου άφηνε τίποτα όρθιο .Όμως έμεινα εκεί .

Σταθερή .Ακλόνητη. Ένας βράχος είχα γίνει ολόκληρη . Τα δικά του μικροσκοπικά ασήμαντα κύματα δεν θα μου έκαναν τίποτα .

Εκείνη τη στιγμή ο Θεός που κοιμόταν σε μια γωνιά της ψυχής μου, είχε ξυπνήσει για να μου δώσει κουράγιο .

Γιατί αυτός ήταν χρόνια φορέας του HIV. Το ήξερε πριν συνδεθεί μαζί μου .Συνέχιζε να το κρατάει μυστικό όταν δημιουργήσαμε σχέση .Δεν μ’ ενημέρωσε ποτέ ,για ν’ έχω επιλογή .Ποτέ !

Είχε έρθει όμως η ώρα που έπρεπε ν’ αντιμετωπίσω την καινούργια κατάσταση.

Αν έμενα στο μίσος και στην κακία που έδειξε αυτός, τότε θα δηλητηρίαζα το δικό μου κόσμο και των άλλων .

Φώναξα, ούρλιαξα για νύχτες όχι .Ένα όχι που μου έσκιζε τα σωθικά και γέμισε μ’ αίμα την ψυχή μου .

Όχι αυτός ο εκτελεστής δεν θα μ’ έκανε ίδιο με τα μούτρα του. Αυτός θα πέθανε για μένα κι ας τον είχα αγαπήσει .Κι ας του είχα δώσει το κορμί του με όλη μου τη λατρεία .

Τελείωσε , έσβησε ,για πάντα μέσα από την καρδιά μου και τρία χρόνια μετά όταν είχε έρθει να με δει για τελευταία φορά, δυο μήνες πριν πεθάνει και σωματικά .

Δεν ένιωσα τίποτα . Αηδία, αδιαφορία, απέχθεια .

Στη διάρκεια της ζωής μου κατάλαβα πως κάποιες φορές η ίδια η αρρώστια είναι λιγότερη σκληρή και από τους ανθρώπους .

Κι άλλες φορές, πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιάζουν μ’ άγγελοι.

Στις μακρόχρονες σχέσεις που δημιούργησα, ενημέρωνα τους συντρόφους μου για την κατάσταση της υγείας μου .

Δεν είναι εύκολο πιστέψτε με , να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο και να του ανακοινώνεις ένα τέτοιο νέο. Δέχτηκα πολλά χτυπήματα δεν σας το κρύβω .Άλλοι έφυγαν τρομοκρατημένοι .

Άλλοι νευρίασαν γιατί τους αποκάλυψα την αλήθεια κι εξαφανίστηκαν την ίδια στιγμή .Άλλοι σκέφτηκαν πως ποτέ δεν είχαν χρησιμοποιήσει στη ζωή τους προφυλακτικό .Άλλοι έτρεξαν να κάνουν εξετάσεις. Άλλοι έμειναν μαζί μου και μοιράστηκαν την αγκαλιά , το φιλί , τον έρωτα . Ήταν ελάχιστοι .Μετρημένοι στα δάκτυλα, αλλά αρκετοί για να με κάνουν να εξακολουθώ να αισθάνομαι άνθρωπος .

Αν κάθισα να γράψω τούτες τις γραμμές και να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία είναι πως κουράστηκα να βλέπω το κρυφτό που παίζουν οι περισσότεροι (ευτυχώς όχι όλοι ) .

Όσες φορές στη ζωή μου επέλεξα να κάνω μια εφήμερη σχέση με κάποιον, για μια νύχτα ή περισσότερες χρησιμοποιούσα πάντα προφυλακτικό .

Αυτό που όμως που μ’ έκανε πολλές φορές μαινόμενο ταύρο, ήταν πως ήταν έτοιμοι οι περισσότεροι που «ξάπλωσα» μαζί τους να βγάλουν το προφυλακτικό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τους εμπόδισα .Άλλες φορές με την ψυχή στο στόμα, τους πρόλαβα τη στιγμή που ήταν έτοιμοι ενώ το είχαν φορέσει στην αρχή μετά το είχαν βγάλει με δική τους πρωτοβουλία .

Όμως και πάλι τους έλεγα πως δεν γινόταν αλλιώς . Πάρα πολλά τα περιστατικά .Άντρες που ήταν έτοιμοι γι’ όλα .Άντρες που ήθελαν ν’ ξεφύγουν από τον ίδιο τους τον εαυτό, τις συντρόφους τους , τις γυναίκες τους κι άλλοι απλά και μόνο να νιώσουν τη χαρά του έρωτα .Όμως η αλήθεια είναι πως δεν τους ένοιαζε τίποτα .Η χρήση του προφυλακτικού ήταν κάτι ασήμαντο και αδιάφορο γι’ αυτούς .Έχω ακούσει αρκετές φορές τις εκφράσεις: «Άσε το προφυλακτικό ρε κοριτσάκι τι το θέλεις ;- Με ενοχλεί δεν το βλέπεις ;-Δεν μπορώ να λειτουργήσω με την άνεση μου-Δεν το βάζω ποτέ κορίτσι μου- Έχω να το βάλω κάτι χρόνια. Ούτε που θυμάμαι και πως μπαίνει».

Εγώ όμως έμενα πάντα σταθερή στην άποψη μου .

Η προφυλακτικό ή φεύγω .Είχα κι εγώ ανάγκες . Έπρεπε με κάποιον τρόπο να χαρώ με ασφαλές τρόπο τον έρωτα χωρίς να βλάψω κανέναν .

Όμως εκείνοι σχεδόν όλοι ήταν έτοιμοι να βάλουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους ζωή, αλλά τη σχέση τους ή της γυναίκας τους. Όμως ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε εμένα. Μέσα από τη μικρή εκείνη απόλαυση της στιγμής, πόσο ήθελα να φωνάξω για το ψέμα τους .Πόσο ήθελα να ουρλιάξω για το δίκιο μου .

Όμως όταν μιλάω για τη χρήση του προφυλακτικού δεν αναφέρομαι μόνο στην προσωπική μου εμπειρία .

Αν θέλετε και είστε έτοιμοι ν’ ακούσετε όλη την αλήθεια θα ξέρετε βέβαια πως οι περισσότερο άνθρωποι γνωρίζονται πια μέσο του internet.

Με τον ίδιο τρόπο όπως κι εσείς έρχομαι κι εγώ σ’ επαφή με τους άλλους .Κάποιος θα πει θα ρωτήσει .

Έχει αυτή το δικαίωμα να κάνει έρωτα ;

Φυσικά θ’ απαντήσω .Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο .

Παιδιά τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς . Είμαι μέρος μια πραγματικότητας και μιας αλήθειας .

Μπορείτε να με καταλάβετε γιατί κι εσείς το ίδιο κάνετε .

Εκτός από τους ανθρώπους σαν κι εμένα που πιστέψτε με είναι πολλοί υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν κάνει ποτέ εξετάσεις και δεν γνωρίζουν πως είναι φορείς τους Aids και το μεταδίδουν εν αγνοία τους.

Σ’ αυτήν πραγματικότητα αναφέρομαι και θέλω να σταθώ.

Δεν σημαίνει πως επειδή συνέβη κάτι σ’ εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει τι θα γίνει στους άλλους .

Δεν θα πάψω ποτέ να είμαι άνθρωπος και να ορθώνω το ανάστημα μου με οποιοδήποτε τρόπο.

Σίγουρα δεν θα με δείτε στην τηλεόραση , ή σε μεγάλες εκδηλώσεις αλλά ακόμα και μ’ αυτόν τον τρόπο δηλώνω την παρουσία μου που είμαι σίγουρη όσο κι εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό πως δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Να σας αφυπνίσει .Να σας ταρακουνήσει κάνοντας ένα βήμα μπροστά κι όχι να κλείσετε τα μάτια.

Γι αυτό γράφω τούτες τις λέξεις από τις ψυχή μου βγαλμένες για να μ’ ακούσετε αν δεν μπορείτε ίσως να με καταλάβετε .

Σας είπα είμαι εδώ.

Έχω ανάψει όλους τους προβολείς πάνω μου χωρίς να φοβάμαι , γιατί είμαι αληθινή .

Στη ζωή μου ευτυχώς κατάφερα να δημιουργήσω τρεις σημαντικές μόνιμες, σχέσεις που μου έδωσαν κουράγιο να συνεχίσω.

Που με δέχτηκαν όπως είμαι .Που αντιμετωπίσαμε μαζί όλες τις δυσκολίες .

Είναι όμορφο και μαγικό να έχεις στο πλάι σου τον άντρα που σε καταλαβαίνει .Να νιώθει πως τον αισθάνεσαι και να είσαι εκεί ότι και να γίνει .

Αυτό λέγεται αγάπη κι όποιος το αντάμωσε έστω και μια φορά στη ζωή του τότε ίσως μπορεί να με καταλάβει .

Αυτό αναζητώ και θα συνεχίζω να ψάχνω σ’ όλη την ζωή μου .

Μια αληθινή αγκαλιά που θα προσφέρει τη ζεστασιά που επιθυμώ εγώ και την αγάπη που θα θέλει εκείνος να βιώσει .

Το παιχνίδι του έρωτα δεν σταματάει όμως ποτέ .

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βλέπουν πίσω από τους μαύρους καθρέφτες.

Όμως γι’ εκείνους που θα βιαστούν να πούνε πως απλά είμαι μια επικίνδυνη φορές του Αids, να το σκεφτούν για δεύτερη φορά και να τους πω πόσο εύκολα μπορεί να βρεθούν στην άλλη όχθη του ποταμού.

Δεν μπορώ άλλο . Δεν αντέχω άλλο .

Ξυπνήστε επιτέλους . Έκανα το λάθος, την απερισκεψία(που κι εσείς την κάνετε κάθε μέρα), να μην πάρω τις απαραίτητες προφυλάξεις σε μια περίοδο της ζωής μου .

Μην φορτώνετε όμως πάνω στους φορείς του Αids όλες τις δικές σας αμαρτίες και επιπολαιότητες. Μεταφέρουμε ήδη μεγάλο σταυρό .Τα καθημερινά φάρμακα στο στομάχι, πολλές φορές γίνονται σίδερο.

Δεν ψάξατε ποτέ, ούτε και ρωτήσετε, γιατί φυσικά νομίζετε πως δεν σας αφορά, πόσες μέρες και νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις κράμπες στα πόδια και πολλές άλλες παρενέργειες .

Δεν θέλω ούτε και προσπαθώ να σας κάνω να με λυπηθείτε .

Δυστυχώς λίγοι φοράνε προφυλακτικό . Ελάχιστοι κάνουν έρωτα με ασφάλεια .Οφείλω να σας πω πως είναι τα πράγματα όπως τα βιώνω κι όχι απ’ έξω . Είμαι μέσα στη ζωή .

Όσο ανάγκη έχετε εσείς ν’ αγγίξετε το κορμί κάποιου και να ενωθείτε έστω και για λίγο, από την ίδια και διπλή ανάγκη διακατέχομαι κι εγώ .Σίγουρα δεν ικανοποιούμαι όμως μόνο από τον εφήμερο έρωτα. Θέλω περισσότερα.

Εγώ θα είμαι όμως πάντα εκεί ανάμεσα σας, να σας θυμίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και χαμογελάνε παρά τα χτυπήματα .

Έτσι είναι η ζωή . Κι αυτή η Ζωή που σας γράφει έχει απλά Aids, όπως κάποιος άλλος καρκίνο .

Ξυπνήστε και βγείτε από τις κρυψώνες σας .

Δεν θέλω να σας μολύνω με τον ιό αλλά να σας γεμίσω με αγάπη .

Είμαι εδώ γιατί μπορεί κάποιος ασυνείδητος να με κατέστρεψε αλλά εγώ κατάφερα, μέσα από τα χαλάσματα να φτιάξω πολλές όμορφες μικρές στιγμές .Δεν κρατάνε για πάντα γι’ αυτό είναι πολύτιμες .

Θα είμαι πάντα εδώ .

Είμαι εδώ .

Η Zωή ανάμεσα σας .

Η ζωή δίπλα σας .

Η Zωή στο φως .

Η δική μου η ζωή …..

Είστε έτοιμοι να με κοιτάξετε στα μάτια; Να με πάρετε αγκαλιά και να δεχτείτε την αλήθεια μου ;

Σας ευχαριστώ …

214 σχόλια:

Unknown είπε...

Poly kalo .... :)

Unknown είπε...

twra ok?

Ανώνυμος είπε...

Diavasa tin istoria sou kai pragmatika apo ta logia sou fainetai oti eisai mia poli dinati ginaika.Den iparxei xeirotero
pragma apo to na sou metadidei kapoios enan thanatiforo io.Distixos zoume se enan poli asximo kosmo.Gia na lithi to provlima tou AIDS...oi lisis einai dio...
1.iatrikes eksetasis apo to proto radevou,p
rin gini opoiadipote seksoualiki epafi
2.na skotosoume olous tous foreis
Mi viazesai na vgalis viastika siberasmata...Nai autes oi lisis einai ipervolikes 1 giati an zitisis apo ton allon na kani eksetasis apo to proto radevou tha prosvlithi kai eidika stis meres mas poios zitaei kati tetio kai 2 to na skotosis olous tous foreis...mono stin epoxi tou Xitler...opote?
Panta ma panta profilaktiko.
H zoi pou exis tora einai diskoli kai sigoura den boro na tin katalavo alla apo ta logia sou eisai enas aksioprepis anthropos pou prospathi na kratisi to kefali psila.Erxomaste se auti ti zoi gia na zisoume kapoies ebiries.Na katalavoume ti simaini na zeis na ponas na agapas na kanis erota kai alla polla.skepsou oti o Theos mas evgale apo tin aniparksia apo to apolito tipota kai mas edose kapoia kala pragmata...ena mialo ena soma mia psixi mia anapnoi...kai to pio spoudaio mas edose leftheri voulisi...na epileksoume tin dikia mas zoi...alla distixos kapoioi alloi epilegoun gia mas.Eimai sigouros oti ta exis ksanakousi kai ta
exis skefti...Apla sta leo gia na kseris oti kaloi anthropoi padou iparxoun.Apla krivodai sti distixia tou kosmou

akrat είπε...

άγνωστη φίλη
πριν ένα μήνα κάθισα στα σοβαρά να διαβάσω τι σημαίνει ο ιός αυτός ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
αφορμή δύο καλές φίλες που έμαθα ότι ήσαν φορείς...
εκείνο που με συγκλονίζει είναι ο ωχαδελφισμός
η αίσθηση του ατρόμητου
η αίσθηση ότι τα κάνω όλα και δεν με αγκίζει τίποτα..

αυτό που μου έμεινε από το site είναι μια κορυφαία συμβουλή...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ Η ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ

ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΛΙΠ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...

ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ "ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ..." άγνωστη φίλη
πριν ένα μήνα κάθισα στα σοβαρά να διαβάσω τι σημαίνει ο ιός αυτός ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
αφορμή δύο καλές φίλες που έμαθα ότι ήσαν φορείς...
εκείνο που με συγκλονίζει είναι ο ωχαδελφισμός
η αίσθηση του ατρόμητου
η αίσθηση ότι τα κάνω όλα και δεν με αγκίζει τίποτα..

αυτό που μου έμεινε από το site είναι μια κορυφαία συμβουλή...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ Η ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ

ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΛΙΠ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...

ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ "ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ..."

Unknown είπε...

όπως σου είπα και μέσα από την απρόσωπες ψυχρές σελίδες του side γνωριμιών που λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τονίσει την παρουσία μας εκεί ψάχνοντας κάποιες στιγμές απόλαυσης δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς (τους απ΄εξω ...)μπορεί να σχολιάσει μια τέτοια εμπειρία ζωής . νομίζουμε ότι είναι μια κατάσταση που θα χτυπήσει την πόρτα κάποιου αλλού ....κάποιου οποιουδήποτε άλλου ...αλλά ποτέ την δική μας . και όμως τελικά είναι δίπλα μας . είναι η πραγματικότητα της εποχής μας . πρέπει να την δεχτούμε ...να την παλέψουμε ...και να ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΜΕ

Unknown είπε...

Agapiti mou Zwh...Min perimeneis apo mena na akouseis bathystoxastes kouventes kai poly perrisotero na antimetopiso tin idiaiterothta auth pou sou proekupse san VIRUS h den ksero kai ego pos allios tha mporouses na tin paromiaseis.Anamisfivita einai ena megalo koinwniko fainomeno gia to opoio euthinomaste oloi "mas" akoma kai autoi pou den theloun i fobountai na to doun...Oi megales kai paxies koubentes synithos se kati tetoies periptwseis san tin diki sou exoun panta tin timitikh tous...Alla den eimai ego...Allos einai autos pou xoreuei kai oxi ego...Autes einai merikes apo tis ekfraseis pou den tha akouseis giati profanestata tha tis pei o allos apo mesa tou gemizontas ton euato tou me mia anakoufish.Yparxei arage Ratsismos se auto pou legetai AIDS???Me lene Dimitri kai eimai edo me ola ta fota stramena epano mou kai se koitw sta matia...Mpravo sou!!!

pantelhsnik είπε...

zw... yparxw... skeutomai... es8anomai... niw8w... k alles poles le3eis pou gia na ths katalabeis prepei na sou sumbei kati kako... polu isos k h perisoteroi den 3eroun akoma ti sumenoun... den lipame kapoin otan pernaei kati duskolo alla tou dinw ta sunxaritiria mou otan meta apo auto stekete pali sta podia tou, poso malon otan to kanei monos k xoris boh8eia... eimai sigouros oti polu zileboun auth thn krifh dunamh pou kriboume mesa mas, polu den exoun to 8rasos na thn emfanisoun, einai wraio na stekese sta podia sou "monos" xoris na se boh8eia kaneis mono o eautos sou.poloi pernane kapoio problima polu mikrotero apo auto k ektos tou oti to pernane me boh8eia paraponiounte oti h zwh einai duskolh k eimai sigouros gi'autous oti monoi tous den mporoun na kanoun tipota... eimai omws epishs sigouros oti otan exeis ena toso simantiko problima oso einai to AIDS k to 3epernas MONOS oti den exeis na fobi8eis tipota k kanenan den prokite na se riksei tipota twra pleon. einai duskolo na breis AN8RWPOUS shmera... k esu eisai AN8RWPOS me olh ti simasia ths le3eos par'ola ta problimata...SUNXARITIRIA k ena megalo MPRABO se esena k se osous mporesan na sta8oun sta podia tous meta apo kati tetoio...

Ανώνυμος είπε...

exo pathei sok....
alithies alithies sugklonistikes ta logia sou olla exoun apotipothei entona sto mialo mou zoh mou den eisai katholou tixea.to oti kapoios sou antapedose thn agaph pou tou eixes se ekane na agaphseis perisotero tous anthropous giati katalabes eutixos oti h agaph einai to kleidh kai otan deineis agaph einai sxedon baibaio oti tha sou tin epistrecoun kapoia stigmh.ego shmera sou eugnomon pou me ekanes na plimiriso agaph kai na nioso oti uparxou akomh ugheis anthropoi anthropoi poy h zoh perase pano tous kai akoumpise.mikra miazoun ta logia mou zoh san komparsoi se theatriko ergo ma den me enoxlei giati anagnorizo apolita tin anoterotita sou. Se euxaristo pragmatika pou mou emathes shmera na agapo thn alithia kai tous alithinous anthropous

Ανώνυμος είπε...

diavazontas tin istoria sou prospathisa na mpo sti thesi sou kai na fantastw ti eniwthes idiws tote pou emathes oti kolises ton io..tha itan toso diskola gia esena pou eimai sigouros oti kai mono pou eisai edw tora kai sou stelnw to sxolio mou katalavainw poso dinati ginaika eisai.ola auta pou les gia to profilaktiko einai logia pou oi perissoteroi antres ta exoume kanei xoris na kseroume stin ousia ti kanoume..eisai poli dinati ginaika kai pisteuw oti diskola mporei na fanei kapoios toso dinatos eite ginaika eite antras einai

Ανώνυμος είπε...

Den exw logia... h zwh sou epaixe asxhmo paixnidi me auton ton dolofono pou gnwrises! einai polu simantiko kai axizeis polla polla sugxarhthria gia th stash pou kratas esu! einai bebaia kai polu anhsuxhtiko gia thn sumperifora twn allwn suntrofwn sou.Den bgazw thn oura mou apexw giati 8a mporouse na to eixa kanei kai egw...
Se euxaristoume gia ta logia sou...
Elpizw ta kalutera!!!

Unknown είπε...

Ζωή μου είσαι καταπληκτική. Αυτό μόνο θέλω να σου πώ. Η ιστορία σου μας δίνει δύναμη. Όλοι μας έχουμε προβλήματα. Άλλοι μεγάλα και άλλοι μικρά. Η ιστορία σου δίνει σ'εμάς δύναμη να αντιμετωπίζουμε τα μικρά μας προβλήματα. Και η δική μας συμπαράσταση και κατανόηση, άς γίνει ο δυναμίτης που θα καταστρέφει τον ιό.

Lebe wohl Ζωή !!!

ElvisCostello

Unknown είπε...

Ζωή μου είσαι καταπληκτική. Αυτό μόνο θέλω να σου πώ. Η ιστορία σου μας δίνει δύναμη. Όλοι μας έχουμε προβλήματα. Άλλοι μεγάλα και άλλοι μικρά. Η ιστορία σου δίνει σ'εμάς δύναμη να αντιμετωπίζουμε τα μικρά μας προβλήματα. Και η δική μας συμπαράσταση και κατανόηση, άς γίνει ο δυναμίτης που θα καταστρέφει τον ιό.

Lebe wohl Ζωή !!!

ElvisCostello

Ανώνυμος είπε...

pragmatika exo syglonistei...ola ayta pou perigrafeis mou ta pernas batheia mesa mou k n am dixneis poso shmantika einai ta metra profulakseis!!!se eyxaristo pou m edoses thn eukairia na diabaso thn istoria sou!

Ανώνυμος είπε...

eisai pragmatika kati monadiko elpizo na gineis fotinos faros gia emas olous na eisai kala kai na bresi tin agalitsa pou thes se euxaristo gia to mathima zois filika giannis
kai na pisteueis kai esu perisotero tous anthropous se filo

Ανώνυμος είπε...

apla oi lekseis gia na perigrapseis kapoia pragmata den arkoyn, opos oi skepseis moy gia tin symperifora toy kai gia to ti prepei na pernas. soy eyxomai to minima soy ayto na ftasei se osos pio polloys ginetai.

Ανώνυμος είπε...

eilikrina euxomai na se exei kala o theos na eisai dynath k na ksereis kati,KABALA STO DELFINI TON KOSMO GYRISA!!!! na to thymasai auto!

Ανώνυμος είπε...

οταν αρχισα να διαβαζω τα λογακια σου καπου πολυ μακρια ομως μου πηγε το μυαλο μου αλλα δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχουν τετοια (ΚΤΗΝΗ) ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι καποιος που ειναι μαζι σου θα σου επαιζε ενα τοσο αδικο παιχνιδι με την ζωη που σου ανηκει οπως αλλωστε και σε ολους τους ανθρωπους να σου σβησει τα δικα σου ονειρα μεσα σε λιγα λεπτα ευτηχιας που ενοιωθες εκεινη την στιγμη! ειναι τρελλο ειναι κατι πανω απο τις δυναμεις μας!πρεπει να εισαι πολυ γενναια γυναικα που χωρις να σε γνωριζω χωρις να σε εχω δει με εκανες μεσα σε μολις λιγα λεπτα να δακρυσω να σκεφτω και να αναθεωρησω ολες τις αποψεις μου για το τι θα πει ερωτας στα αληθεια!ειναι απο τις φορες που κολλας κολλαει το βλεμμα σου σε καποιες λεξεις που οντως σημαινουν χιλια πραγματα που σου δινουν δυναμη και κουραγιο για να συνεχισεις να τις διαβαζεις!εχεις κοτσια μεγαλα και πολλα μεσα σου και μπραβο που εχεις το κουραγιο γλυκα μου και το παλευεις με τον πιο αισιοδοξο τροπο που εσυ λες και ανεφερεις την λεξη ΖΩΗ!ευχομαι να εισαι παντα καλα να εχεις ΨΥΧΗ μεσα σου γιατι αυτο εχεις ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ γλυκια μου και να το διαβασουν το δικο σου μυνημα οσοι πιο πολλοι μπορουν και θα ξερεις οτι εχεις κανει καλο σε πολλους ανιδαιους και ασχετους που κυκλοφορουν αναμεσα μας! σε ευχαριστω πολυ που σε γνωρισα εστω και απο εδω μεσα! να σαι παντα καλα!

Ανώνυμος είπε...

eisai pio omorfh apo pote.....:)

Ανώνυμος είπε...

ti na pw ena megalo mpravo kai thelw na se parw mia zesth
aggalia me ena gluko fili krima pou enas malakas se ekane forea autou tou kolo
iou

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην σου αξιζουν συγχαρητηρια... που πηρες την αποφαση να μοιραστεις αυτην την εμπειρια με ανθρωπους που στο συνολο τους ειναι αδιαφοροι και εσυ με ενα τροπο προσπαθεις να τους ευαισθητοποιησεις... το AIDS ειναι η μαστιγα της εποχης μας και ολοι οφειλουμε να προσεχουμε τι κανουμε και με ποιον η ποια... σαφως η δικια σου πςεριπτωση δεν ειναι η μοναδικη δυστυχως και ολοι οφειλουμε να προσεχουμε... ησουνα υπερβολικα ατυχη γιατι γνωρισες εναν ανθρωπο που δεν εκτιμησε ουτε εσενα ουτε το κορμι σου ουτε την ιδια σου την ζωη.. μακαρι στην εποχη μας να μπορουσαμε ολοι να χαρουμε τον ερωτα με τον τροπο που θα θελαμε αλλα ξερουμε πολυ καλα οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει και ολοι οφειλουμε να προσεχουμε περισσοτερο.. εσυ μεσα απο αυτην εμπειρια εστειλες ενα κοινωνικο μηνυμα το οποιο πρεπει και οφειλουμε ολοι να προσεξουμε.... να προσπαθεις να περνας την ζωη δου ομορφα και να μην αφησεις την ασθενεια αυτη να καταβαλλει την ψυχη σου που ειναι τοσο γλυκια... να προσεχεις οσο μπορεις και να εισαι παντα καλα γιατι σιγουρα εισαι ενας ανθρωπος που με καθε τροπο πρεπει να χαμογελαει και για κανενα λογο να μην ξαναβιωσει κατι τετοιο... πολλα φιλια ειλικρινα με συγκινησες..

PANAGIWTHS είπε...

prwth fora akouw toso starata logia apo gunaikeia xeilh oti kai na pw einai ligo as gineis ena paradeigma gia olous tous anegkefalous kai as kaneis tous dolofonous na ntrepontai gia oti katastrefoun sou euxomai olopsuxa to kalutero exeis dikaiwma sth zwh exeis dikaiwma ston erwta ZHSEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

to megaleio tis anthrwpinis psixis apo ti mia opsi....
alla kai to pio eidexthes tis proswpo apo tin alli....
Alximistis

Unknown είπε...

Πολυ δυνατο κειμενο,πολυ δυνατο κοριτσι!

Ανώνυμος είπε...

otan diavaza tin istoria anatrixiasa! Ζωή to pio oreo gia mena einai oti exeis to kouragio kai moirastikes ayth thn istoria.. sigoura oi perissoteroi pou tin diavazoun provlimatizontai , opos kai ego otan tin diavasa.. istories pou prepei na mathenontai ... oste na ginei ligo kaliterh h koinonia mas.. na ginoume ligo perissotero Αnthropoi!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλα μου δεν έχω λόγια να εκφραστώ!Δεν είμαι μικρό παιδί για να βγαίνουν εύκολα τα λόγια χωρίς πολύ σκέψη.Μακάρι να μπορούσα να κ'άνω κάτι για να απαλύνω τον πόνο και την δικαιολογημένη απογοήτευση σου,αλλά δεν μου βγαίνει.Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σε θαυμάζω για την ενέργειά σου αυτήν και για το κουράγιο σου. Θέλω να τα λέμε συχνά και......

Ανώνυμος είπε...

opos eipa kai se dialogo pou eixame sthn arxi nomisa pws diabaza kapia poihtiki syllogh.omws epeita diapistwsa thn skliri pragmatikothta pou polloi sina8ropoi mas zoun.....to na pw kouragio mallon akougete 8libero....apla 8a eyxi8w ayto pou ebales ws stoho na eplirw8ei...kai makari grigora na anakalipsoun to embolio kata tou iou..yparxoun an8ropoi pou parasiroun sthn katastrofi kai allous mazi tous..yparxoun kai alloi pou boi8oun...oi men protoi xanoun thn psixi tous.oi de deyteroi thn swnoun...ekei anikeis...EISAI H ZWH.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωη ειναι φως και συ εισαι ενα φως μεσα απο μια χαραμαδα.εσυ ειχες τι δυναμη κ διαπερασες το τοιχος σκεφτεσται ποση αλλη εχουν μεινει στο σκοταδι για ολη τους την ζωη?

Ανώνυμος είπε...

Ζωή γειά σου,
διάβασα την ιστορία σου και πρέπει να σου πω
ότι αν και ειμαι 45 χρονών, έπαθα σοκ !!!
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω τι του έκανες του
συγκεκριμένου τύπου. Εγώ θα τον είχα κάνει 1.000.000 κοματάκια. Διάβασα τα σχόλια των άλλων και πρέπει να πω ότι δεν συμφωνώ απόλυτα
μαζί τους. Ο Χίτλερ είναι λίγος για τέτοια άτομα σαν τον συγκεκριμένο. Γιατί τύποι σαν κι αυτόν όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχί-
ζουν το καταστροφικό τους έργο. Κι εδώ μιλάμε για ψυχές δεν μιλάμε για οτιδήποτε άλλο.
_Ζωή από αυτά που γράφεις να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα και να θεωρείς ότι από σήμερα έχεις ένα ακόμη φίλο. Είναι μια πολύ δύσκολη μάχη και πρέπει να συνεχίσεις μέχρι τέλος. Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις γιατί για όλους μας ο σύντροφος παίζει σημαν- τικό ρόλο. Εύχομαι να τα πούμε κι απο κοντά.

ευχαριστώ , Νίκος.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ1955 είπε...

Ζ.Ω.Η-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΕΙΣΑ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΛΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ,Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΤΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΑ Κ ΝΑ ΔΗΝΕΙΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΣΗΜΙΑ.ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΛΗΘΕΙΝΗΣ Κ ΖΕΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ Κ ΨΕΜΑΤΑ.!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΚΡΗΘΩ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ Κ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΘΗΣ Κ ΕΙΛΗΚΡΗΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΓΕΜΑΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΕΓΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΜΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ {Ζ.Ω.Η} Α.Γ.Α.Π.Η-Ε.Ρ.Ω.Τ.Α.Σ Κ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣΚ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΗΚΡΗΝΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.!!!!{Ο ΕΡΩΤΑΣ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΥΓΕΙΕΙΣ Κ ΜΗ.!!!!!!!}ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ Ε.Δ.Ω. Γ.Ι.Α,Σ.Ε.Ν.Α.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ1955.!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

λοιπον ζωη..
καταρχας λυπαμαι που σε προδωσε ετσι ο ανθρωπος σου..
ειναι πολυ κριμα να σε προδιδει ο ανθρωπος που λατρευεις...
απο κει και περα θελω να σου πω οτι με εχει συγκλονισει το θαρρος σου,η δυναμη σου,η ειλικρινεια σου,η διψα για ζωη και η διψα για αγαπη..
ειναι πολυ καλο που μεσω αυτου του κειμενου αφυπνιζεις τους συνανθρωπους σου..
που τους ξυπνας απο εναν ληθαργο..
και που τους κανεις περισσοτερο ανθρωπους...
ευχομαι ειλικρινα να δωσει ο παντοδυναμος Θεος και να ιαθεις και να χαιρεσαι τον ερωτα,την αγαπη και την ζωη...

Ανώνυμος είπε...

κριμα που προδοθηκεs ετσι απο τον ανθρωπο που αγαπησεs.Κουραγιο και να εχειs δυναμη πανω απο ολα.Ειπεs μεγαλεs αληθειεs και οσον αφορα την σεξουαλικη συμπεριφορα πολλων

Ανώνυμος είπε...

ζωη ειμαστε ολοι μαζι σου και συμμαχοι σου..
ολα θα πανε καλα κοπελια..
εισαι μια ηρωιδα ζωης...

Ανώνυμος είπε...

diavasa oloi tin istoria sou ,kai stenaxorethika ligo ,pou o kosmos einai toso anestitos ,kai kanei kako ston allon.. einai poli thliveri i istoria sou,,kane kouragio , kai na eisai dunati.na se kala.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ 2Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ,Ο ΚΡΙΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ.
.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΟΥ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..........

Ανώνυμος είπε...

aftos pou sto ekane afto kopela mou einai megalos alitis...einai to ligotero pou mporo na po....

Ανώνυμος είπε...

einai mia apantisi se aytous pou exoun tin arostia kai na min tous perni apo kato oso kai na min to theleis etsi einai kai me aytin tin ystoria na kitas panta mprosta kai se osous tin diaba soun tha paroun ena minima zois

Ανώνυμος είπε...

esy tha ziseis oi ypoloipi pou ehoun ygeia isos fygoun poloi poio grigoa apo tin zwi touti!!!eyhomai k pisteyw pos ayto mesa pou kouvals tha exafanisti!!!den xero alla ayto niotho pws esy isos eisai apo tous aggeloys pou tha meinoun!!!k einai timi sou gia ayto pou les dioti nai eseis oloi oi adres den goystarete profylaktika paizetai me to oplo ston krotafo!!!eisai mia dinami k vaze stin psihologia sou na skeftetai panta thetika!!!giati meta apo edw i zwi synehizetai k alou!!!vasilis!!dargo.

Ανώνυμος είπε...

mia kopela pou kanei exomologhsh psyxhs an mh ti allo axizei polla mpravo makari na vrethoun kai alloi me to kouragio kai to tharos sou mpravo!!! synexise dynata dwse fws se ena thema pou polu to pernoun sto ntoukou!!!!!!axia !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ζωή μου μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια και να σε πάρω αγκαλιά...πραγματικά με το που διάβασα τα λόγια σου λύγισα...κακά τα ψέματα και εγώ έχω πάει να κάνω sex χωρίς προφυλακτικό γιατί πάνω στην έντονη ηδονή δεν το σκέφτηκα καθόλου...ούτως η άλως και η σχέση που είχα χρόνια δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ και έτσι συνήθισα να μην με ενδιαφέρει όπως αναφέρεις παραπάνω... με την αναφορά σου τώρα μου έβαλε άλλη λογική αλλά δεν είμαι σίγουρος επάνω σε μια ένταση που μου σβήνει απ το μυαλό την λογική... και το ξέρετε οι περισσότεροι πολύ καλά...μα πρέπει να βάλουμε μυαλό όπως όταν ξεχνάμε να βάλουμε ζώνη στο αυτοκίνητο δεν ξέρεις από που θα σου ρθει το ατύχημα...και 1 μεγάλο ευχαριστώ στην δυνατή ζωή που μας μαθαίνει τα περιστατικά της ζωής της μπας και μας αφυπνίσει .... Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

exeis apeiri dynami zois kai mono pou prospatheis na exeis sxeseis meta apo ola auta auto ta leei ola !synexise etsi kai tha sviseis tin arrostia apo mesa sou !

Ανώνυμος είπε...

na eisai panta kala kai molis apekthses ena atomo pou se noiazetai.....giorgos

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικη ιστορια...αλλα περισσοτερο το θαρρος να βγεις και να "εκτεθεις" δημοσια για να την πεις.Θελει απεραντο θαρρος και δυναμη ψυχης...ειναι ενα δειγμα περα απο ολα τα αλλα αλτρουισμου και κοινωνικης ευθυνης!

Ανώνυμος είπε...

poli oraio keimeno simfono kai ego me auta pou leei

Ανώνυμος είπε...

"Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ."

Εχω μια απορια χωρις να θελω να προκαλεσω ή να σε προσβαλω:Οταν επιλεγεις να κανεις σεξ με εναν αγνωστο τον ενημερωνεις για την κατασταση σου;

Ανώνυμος είπε...

και γω έχω μια απορία όπως και ο παραπάνω ...Μέσα από τη μικρή εκείνη απόλαυση της στιγμής, πόσο ήθελα να φωνάξω για το ψέμα τους .Πόσο ήθελα να ουρλιάζω για το δίκιο μου ... νομίζω πως έπρεπε να προτιμούσες την 2η επιλογή γιατί επρόκειτο περί διπλού ψέματος ...και σου θυμίζω δεν ξέρω αν σου χει τύχει ...με το προφυλακτικό δεν έχεις την 100% προστασία, αρκετές φορές είναι που έχει σπάσει...η δικιά μου γνώμη είναι να τους το λες απ την αρχή η να κάνεις sex μόνο με φορείς του aids ...μην ρισκάρεις ώστε να δημιουργούνται κι'αλες περιπτώσεις σα την δικιά σου ................. με αγάπη jimi.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια αλήθεια μέσα στο βρώμικο αυτό κόσμο .

Ας κοιτάξουμε βαθια μέσα μας και ας μην φορτώνουμε ευθύνες τη Ζωη ..

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικη ιστορία..... έμεινα άφωνος κι από τον τρόπο γραφής σου κα απο τον τρόπο που εκφράζεις την αγωνία σου για να μη συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα...

zozokos

Ανώνυμος είπε...

eisai pragmatika dinati aftos p sto ekane afto gia mena einai enas dolofonos sou euxome oti kalitero na exeis stn zwi sou k sinxaritiria giati pragmatika dn kriftikes,ontos i profilaksi prpei na iparxei pada k pote mn thisiazoume tn zwi mas gia ena krevati kai an dn eimaste k sigouroi as valoume k 2profilaktika dn einai dropi sex xoris profilaksi einai san ne se stinoun sta 2metra k na se pirovoloun,kali tixi na xeis kopela m kai oti kalitero stn zwi sou

Ανώνυμος είπε...

Έμεινα άφωνος απο την ιστορία σου, απο το βιωμά σου.
Θεωρώ ότι μοιάζεις με τα δέντρα εκείνα, που όσο τα πληγώνεις ανθίζουν.
Άραγες είναι φτωχός οποιος αγαπάει σαν εσένα? ή πλούτου σημάδι είναι?

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ1955 είπε...

ΖΩΗΤΣΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΑΛΙ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΜΥΝΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΩΡΙΣΩ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ Η ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ-ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΥΓΩΣΕ Η ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣΕ Κ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ {ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!}ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΛΥΠΗ Η ΟΙΚΤΟ.ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΚΑΤΕΦΘΕΙΑΝΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟΛΕΙΤΑ ΑΛΗΘΕΙΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΑ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΛΕΞΗ,Κ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.!!!{ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΒΑΛΕ ΑΠΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΨΑΞΕ ΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!!ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ...ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ...Κ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!}ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ!Κ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΗΚΑ,ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟ.Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ {ΣΤΕΦΑΝΟ}{toksotis1955}ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΝΜ ΣΟΥ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.

Σταυρος είπε...

Ζωη εγω θα αρχισω λεγοντας παρα το γεγονος οτι δεν σε εχω δει ποτε οτι εισαι απο τις πιο ομορφες γυναικες που γνωρισα μεχρι σημερα στα 44 χρονια μου και δεν εννοω για την εξωτερικη σου εμφανιση αλλα για την αλειθηνη ομορφια που ειναι η ψυχη μας και εσυ εισαι τοσο πλουσια απο αυτη την ομορφια που ειναι τοσο σπανιο να τη συναντησεις και ομως υπαρχει.ευχομαι ολοψυχα να εχεις την υγεια σου και την αγαπη απο ολους εμας που ειμαστε υποχρεωμενοι να σε αγαπαμε ο καθενας οσο μπορει οχι ομως μονο με τα λογια αλλα και με τις πραξεις μας.εγω θα ειμαι παντα εδω. δεν θα μιλησω καθολου για το πως εγινε το περιστατικο σου δεν ειμαι εγω αυτος που κρινει τους ανθρωπους αλλος τους κρινει και πιστευω εδω που ειμαστε οτι κανουμε θα το λαβουμε.ευχομαι η καθημερινη σου επιθυμια οποια και αν ειναι αυτη να γινετε πραγματικοτητα. Με ολη μου την αγαπη και τον ταπεινο μου σεβασμο σε σενα που με συγκλονησε η ομορφια της ψηχη σου,και ειμαι συγουρος ετσι θα ειναι παντα.

Ανώνυμος είπε...

kalispera filh mou zwh....to onoma sou ta leei ola....
den tha mporouses kai diaforetika...
se oti diabasa anatrixiasa...me kane na skeftw arketa...eimai ena akomh kai egw pou den bazw....kai den exetazomai....
exeis dikio se kathe lexh se kathe grammi...me kanes na skeftw arketa....
meine opws eisai dunath kai gela.h zwh einai omorfh...ligo poio duskolh gia allous ligo poio eukolh gia kapoious allous....
se thaumazw,eisai arketa dunath...egw den xerw an tha eimoun etsi kai den to pisteuw kan.....
na uperoxa kai na gelas...na sunexizeis na ta blepeis etsi...
eisai polu dunath kau uperoxh
SUNXARHTIRIA

Ανώνυμος είπε...

mphka sth diadikasia na skeftw polla.prospathisa ligo na valw ton euato mou sth thesh sou.omws mono esu pou to zeis ksereis pws einai.eisai dunatos anthrwpos me dunath psuxh.an mou sunevene den tha mporousa na to anteksw.sunexise na zeis kai na xamogelas . h zwh einai omorfh kai sou anhkei !

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι να θαυμάζουμε μόνο έναν άνθρωπο και να λέμε μπράβο του που συνεχίζει και παλεύει, γιατί απλά δεν τ' εχουμε εμείς το πρόβλημα αλλά να είμαστε με κάθε τρόπο κοντά του .

Τι θα κάνουμε στην περίπτωση που έρθει η ζωη στο δρόμο σας κι εσεις είστε έτοιμοι να κάνετε χωρίς προφυλακτικό κας σας αποκαλύψει την αλήθεια ?
Θα φύγετε? θα παλέψε ?

Δεν φτάνει μόνο η Ζωή να ειναι αληθινή απέναντι μας αλλα κι εμεις στον εαυτό μας .

Κανείας σας αγόρια δεν φοράει προφυλακτικό και το ξέρω . Το κάνω κι εγώ το λάθος όταν δέχομαι να ερθω σ επαφη μαζί σας χωρίς .

Τι κάντε λοιπον στην περίπτωση εκείνη ?

Ελένη

Ανώνυμος είπε...

zwh omologw oti me ksafniase h istoria sou kai mou irthe amesws sto mualo oti ola ginontai gia kapoio logo kai gia kapoio skopo... den kserw poios einai o dikos sou proorismos kai poio to ''ergo'' pou exeis analavei..apla thelw na sou pw oti isws exeis ofwlhsei pollous (toulaxiston sigoura emena)...

Ανώνυμος είπε...

Oloi eimaste dipla soy !!!

Ανώνυμος είπε...

egw tha sou tin anoiga sigoura tin aggalia mou giati tin aksizeis, erwta gia na eimai eilikrinis den kserw an tha ekana alla sigoura tha stekomoun sto plai sou kai tha ekana ki egw mazi sou agwna gia na afupnisw prwta ton eauto mou kai meta filous kai gnwstous. na se exei o theos kala.mpravo sou.

Ανώνυμος είπε...

Μα εκεί είναι το θέμα .Είναι σίγουρα περίεργο να σου λεει κάποια πως είναι φορέας και λες πως δεν θα έκανες έρωτα μαζί της αλλά είναι σαν να λες πως επιθυμείς καλύτερα να σου πει ψέματα ! Σωστα΄?

Ανώνυμος είπε...

i alithia einai oti stenaxorithika arketa autos o anthropos then aksize gia tipota eisai poli thinati na prosexeis kai na ksereis oti molis ekanes allon ena filo!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακό κείμενο με ουσία και περιεχόμενο. Σου αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΓΕ για την ώριμη στάση ζωής σου. Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι δυνατή και απόλυτα λογική. Προσφέρεις υπηρεσία στους συνανθρώπους. Είμαι ένας από αυτούς που αναλογίστηκε το μέγεθος της βλακείας που τον διακατέχει κάποιες φορές. Είσαι ένας φάρος ζωής. Μακάρι η τύχη να σου επιφυλάξει τα καλύτερα για το μέλλον και η αγωγή να σε βοηθήσει. Μην χάσεις ποτέ την θετική σου διάθεση για τη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Σε παραδέχομαι και σε θαυμάζω!
Είσαι ένας πολύ δυνατός και ξεχωριστός άνθρωπος και αγωνιστής της Ζωής.
Είσαι, όντως, η ΖΩΗ, όνομα και πράμα, που λέμε, καλή μου.
Να είσαι πάντα καλά και ποτέ μην κιοτέψεις και παραδοθείς.
Μάκης, ο ιπτάμενος Ερμής.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστω για το θαυμασμό σας παιδιά αλλά μην αφήνεται τέτοιες γυναίκες αν σας φεύγουν.
Κάντε ένα βήμα να μας πλησιάσετε !

Σας ευχαριστω

Ζωή

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΩΣ.... Η ΖΩΗ ΤΟ ΦΩΣ...
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειναι παιδιά πως δεν μπορώ να είμαι μόνη μου σ' αυτόν τον αγώνα .
Πρέπει να είστε ενεργά δίπλα μου !



Ζωή !

Ανώνυμος είπε...

Προδόθηκες από την αγάπη,αλλά συνεχίζεις να αγαπάς και να προσφέρεις στον συνάνθρωπο............αυτό δεν είναι "δουλειά" των αγγέλων ????......
Ζωή Αγγέλου,είσαι ένας ΑΓΓΕΛΟΣ με σάρκα και οστά......Άξια και υπερήφανα,συνέχισε το έργο σου.
Η Ειμαρμένη σου,σε ανταμείβει προσφέροντας ,εσύ, ΟΥΣΙΑ στον συνάνθρωπο.


Με εκτίμηση και θαυμασμό στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ σου....

Ανώνυμος είπε...

Μόνη μου θα συνεχίσω όμως !
Δεν θέλω αλλα μπράβο θέλω πράξεις απο εσεας !

Ζωή !

Ανώνυμος είπε...

ligi tha stathoun dipla sou ligi tha se voithisoun parolo pou isws na aksizis perissotera .frodise na kratisis oti aksizi koda sou
na ise pada kala

Ανώνυμος είπε...

sigxaritiria gia ayta pou les kaneis mathima zwis
pali kala xrisomopoiw panta profilaktiko!!panta prosoxi paidia kai ygeia panw apo ola!!!

Ανώνυμος είπε...

den yparxoyn sxolia pano s'ayto to thema...oti kai na po den tha fanei katholoy s'ayti tin istoria...i istoria ta leei ola!!!me agapi mixalis-babis

Ανώνυμος είπε...

ta eipes ola..
makari na diavasei ki allos kosmos ayth thn exomologhsh. den exw logia. mono mia agalia

Ανώνυμος είπε...

den ksero ti na skedto meta tin istoria sou zoi..
ayto pou skeftomaieinai oti eisai polu dinatos anthropos..
exo sigklonistei apo tin istoria sou
se thavmazo pou exeis to koyragio kai ta les kai ta vioneis
den ksero ti allo na po
na eisai kala
kai na prosexeis!

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα παιδια ειναι τι θα κάνετε οταν με ανταμώσετε ?
για σκεφτείτε το καλα !

Ζωη !!

Ανώνυμος είπε...

singlonistika poli me tin istoria sou
pragmati aftos o andhropos telika itan poli kakos?/////////
se kanenan den akzizi na tou to kanoun afto
elpizo pos esy eisai dinati kai tha ta kataeris
o ponos.to martirio pou ezises.giafton itan ena pexnidi pou nomize pos tha evgene kerdhizmeno..............
to xirotero einai afto,,,,na agapas kapion kai aftos na sou kani kakooooooooooooo.


pistevo oti o theos dhen tha se afisi moni

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα παιδιά δεν ειναι τι κάνει ο Θεος αλλα κι εσεις !!

Ζωή !!

Ανώνυμος είπε...

Ζωή σε καλησπερίζω ευχομαι να διαβάσεις τις γραμμες μου.Συβαίνει με ενα λάθος να σου γκρεμίζονται ολα χωρίς να φταις .Παντα ισχυρίζομαι οτι την την μοίρα σου δεν την καθορίζεις εσύ ο ιδιος αλλα απο τους αλλους .(καθορίζεται η μοιρα μας) σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Κατάλαβα οτι εχεις την αγνότητα ακόμη και μπράβο σου γιατί ετσι δειχνεις γαινεόψυχη. οτι και να σου γραψω ειναι λίγα σε χαιρετώ Ηλίας.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω Ηλια για τις λέξεις σου !

Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσας που μου γράφετε και σας ευχαριστω γι' αυτό είναι αν θα κάναντε σχέση μαζί μου τελικά ή ερωτα ?

Ζωή

Ανώνυμος είπε...

diabazontas tin istoria sou den eniosa mono lypi alla kyrios 8aumasmo gia toso poso soudaios an8ropos eisai

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει λογος να νιωσεις λυπη ..
Απλα να βρεις τροπο να με πλησιασεις !

ζωη

Ανώνυμος είπε...

to gelio mou prospoihto k me megalo kopo,to kanw gia na ksegelw ta matia twn anthrwpw

Ανώνυμος είπε...

πολυ ομορφο .............αλλα γιατι τέτοια λύπη !ζωη !

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω καλα μου για το δικό σου γέλιο πάντως το δικό πηγάζει απο την καρδιά όπως κι όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου πόνος ή χαρά ..

Ζωή !

Ανώνυμος είπε...

Oxi mono tolmas... alla exeis tromeri dinami na nioseis ti zoi xoris periorismous...

Ανώνυμος είπε...

kanenas mas den kserei to ti tha pei na eisai monos!gia ayto to atomo pou egrapse ayto to kimeno nomizo akzizei mia eksileosi!ego prosopika tha po ena mpravo kai ena signomi apo tin meria ollon pou to thavmasan to sxoliasan kai tto katekrinan!

Ανώνυμος είπε...

Logia dynata kai anthrwpina apo enan opwsdhpote alithino kai dynato anthrwpo

Ανώνυμος είπε...

zwh sunexise na paleueis gia auta pou pisteueis!!!eisai polu pio dunath apo olous mas!!!
polu pio alhthini!!!
k sigoupa perissotero anthrwpos apo olous mas!!!!!!!
an kapoios sou ekane kako den tha prepei na antapwdwseis k esu opows mas exei didaxsei k kapoios polu anwteros apo olous mas!!!diladi o xristos!!!
elpizw na vreis tous anthrwpous pou sou tairiazoun giati oloi mas eimaste polu katwteroi apo esena k polu pio adunamoi apo esena!!!kalo kouragio stis duskoles stigmes pou tha sunantiseis k sigoura uparxoun anthrwpoi pou se katalavainoun!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου για το κειμενο. ειναι βγαλμενο απο τη ψυχη σου που φαινεται πολυ εντονα οτι εχει πληγωθει αλλα εισαι δυνατη και αντεξες. το να κρατησεις την ανθρωπια σου και την ορεξη για ζωη μου φαινεται αφανταστα δυσκολο σε τετοια κατασταση. δε ξερω πως το καταφερες και το συντηρεις αλλα μακαρι να μη σου φυγει αυτη η αισιοδοξια και μακαρι να εχεις γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπανε και σε βοηθουν να εισαι καλα.

οσο πιο πολλοι διαβασουν αυτο το κειμενο τοσο καλυτερα. πολυ αμεσο, αφυπνιστικο κ ανθρωπινο. θα το στειλω σιγουρα σε φιλους να το διαβασουν και αυτοι.

ελπιζω να εχεις μια γεματη χαρες ζωη να αντισταθμισουν τη μεγαλη λυπη που περασες.

Ανώνυμος είπε...

ntrepomai .......... den jerv ti na pv

den mporv na skeftv oti mporei kapoios na kanei kati tetoio kai eidika se ena anthropo poy toy exei diji tin agapi toy.

den mporv na soy tipota den exv logia na perigrapso ayto poy aisthanomai ........

Κ Α Λ Η Δ Υ Ν Α Μ Η ! ! ! !

Ανώνυμος είπε...

se katalavenw apolita eprepe na mazepsis ta pragmata kai na figis an den eithele me profilaxtiko pou zoume reeeeeeeeee eleos panta prepi me profilaktiko eleos autos pou sou to ekane theli kremasma kai ena kalo gammmmmmmssssssssiiiiiiiiii

Ανώνυμος είπε...

Ζωή μου με λένε Λήδα... Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ιστορία σου. Δεν μπορώ να σου πω εδω δημοσίως που εργάζομαι γιατί είναι περίεργη η κατάσταση. Θα ήθελα πολυ να σου μιλήσω. Σε παρακαλώ πολύ ειναι σημαντικό. Πάρε με στο 210 6886738. Pleaseee!

Ανώνυμος είπε...

ειναι μια συγκλονιστικη ιστορια τοσο καθημερινη ομως. μακαρι οσοι την διαβασουν να παραδειγματιστουν πραγματικα και να κανουν υοευθυνες επιλογες στην ζωη τους

Ανώνυμος είπε...

sygxarhthria gia to kouragio sou!!!den sto lew apo lyphsh alla eisai enas mikros hrwas ths zwhs apo aytous pou trigyrnane gyrw mas kathimerina k den tous kseroume....epishs mpravo k gia ton tropo pou grafeis

Ανώνυμος είπε...

XARAS TO KOURAGIO SOU.....

Ανώνυμος είπε...

pragmatika leipame gia oti egine me sena. apo thn alloi se sixerw poy eisai toso dynath kai den to bazeis kato mprabo soy etsei prepei na kaneis na shnexhseis na zeis kai na erwtebese koyragio glykia moy

Ανώνυμος είπε...

kouragio pragmatika kopelia ta logia sou 8elw na pusteuw pws tarakounhsan olous tous allous kai emena mazi ,katalavame poso eukolo kai adiko tautoxrona einai na xaneis thn zwh sou mesa apo ta xeria sou kai apo thn aneu8hnothta kai thn skophmothta kapoion ws foreis tou iou.
euxomai mesa apo thn psuxh mou na mporesoun suntoma oloi oi an8rwpoi na upswsoun to anas8hma tous kai na 8esoun ena telos se auth thn katatia mas kai tis ratsistikes antilispeis apenanth sta 8umata autou tou polemou!
euxasristw kai pali!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι συγκλονιστική η ιστορία σου,σου εύχομαι καλη δύναμη στο καθημερινό αγώνα που δίνεις.

Ανώνυμος είπε...

den xarhka katholou me aythn th istoria alla xarhka epeidh esy eisai dynath me ayto pou sou exei symbei,sou eyxomai na mhn stamathseis pote na eisai dynath kai na zeis thn zwh sou opws esy theleis kai opws mporeis. sou eyxomai na sou erxonati ola wraia kai eyxaristw sthn zwh sou.

Ανώνυμος είπε...

pragmatika apisteuti istoria.anarotietai kaneis pos yparxoun tetoioi anthropoi pou kanoun en gnosi tous toso kako.Sou euxomai kali dinami kai ypomoni.sigxaritiria gia auto pou kaneis.Eisai paradeigma pros mimisi.

yiannis είπε...

zoi mou...se filo!

kai pada tha se filo!

isai i zoi tou kalou....

Ανώνυμος είπε...

sou aksizoun parapanw apo sugxarhthria euxaristoume pou maw thimuzeus oti akoma uparxoun anthrwpoi

Ανώνυμος είπε...

ypomoni...........

Ανώνυμος είπε...

να σε εχει καλα ο θεος ματια μου και να γινεις συντομα καλα εισαι ενας ατυχος θησαυρος να προσεχεις

Ανώνυμος είπε...

xairome pou yparxoun atoma pou grafoun kai lene tin alithia akoma lypame pou kapoioi alloi prospathoun na katastrepsoun tin zoh enos neou anthropou.zwh min ta paratas mprabo sou krata psila to kefali kai makari h zwh sou na ginei paradeigma pros mimisi.na eisai kala panta kia panta na xamogelas

manolis είπε...

oti kai na peis einai ligo!to kimeno einai i zoh kai i zoh to kimeno!auto prepei na to kratisoume san stasi zohs!palepse kathe mera gia esena!oxi gia allous!

giwrgos είπε...

giwrgos
zwh eisai ena thima ths zwhs giati enas anthrwpos sou katastrepse ta oneira kai tis filodoxies pou eihes na keneis mia oikogeneia!!kala tou axize na figei sta tsakidia giati aytoi oi anthrwpoi ayto tous axizei telika!!!

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Καλη μου Ζωη, οπως σου ειπα και "off the record" αυτη ειναι η δευτερη φορα που ακουω κατι τετοιο...αλλη μια φιλη μου εγινε φορεας με παρομοιο τροπο. Επειδη καλως ή κακως ζουμε σε εναν κοσμο ψευδους, διπροσωπιας και πισωπλατου μαχαιρωματος, ειναι καλο ολοι να προσεχουμε, γιατι δεν μας φταινε οι αλλοι τιποτα ωστε να τους καταστρεφουμε την ζωη ή αντιστοιχα οι αλλοι σε εμας.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες θα επεκτίνω το blog μου και θα σας θέσω τρια βασικα ερωτήματα !


ζωή

Σας ευχαριστω για τα σχόλια σας αλλα ας πάμε περισσότερο στην πράξη !

Ανώνυμος είπε...

το κρίμα στον λαιμό του!!!
υπάρχει και θεία δίκη

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!
ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΟΘ=ΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟΥ ΥΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν μόνο η αρχή !
θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα βήματα .

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Ζωη, με λενε Αλεξανδρο.
Πολυ ωραια και χρησιμα ολα αυτα που διαβασα και ειλικρινα σε θαυμαζω για το κουραγιο και την δυναμη σου.
Υπαρχει ομως κατι το οποιο με προβληματισε και θελω να ακουσω πως το σκεφτεσαι εσυ.

Λες πως αμα κανεις κατι ευκαιριακο δεν το λες στον αλλο οτι εισαι φορεας, αλλα παντα χρησιμοποιεις προφυλακτικο.
Κι αν σπασει το προφυλακτικο τι γινεται?
Δεν το προσεγγιζω νομικα, αλλα ηθικα.
Αισθανεσαι ηθικα καλυμμενη εσυ με αυτην την σταση σου?

Πριν απαντησεις επειδη σε μια συντομη συζητηση που ειχαμε καταλαβα πανω κατω πως το βλεπεις ηθικο, θα σου πω το εξης.

Θα χρησιμοποιησω παραδειγμα με πιθανοτητες για να γινω πιο αντιληπτος.
θα πω καποιες πιθανοτητες χοντρικα.
Η πιθανοτητα καποιος που ανηκει σε ομαδα χαμηλου κινδυνου να ειναι φορεας του ιου ειναι 1 στις 10.000.
η πιθανοτητα να σπασει το προφυλακτικο ειναι 1 στις 50.
Η πιθανοτητα να μεταδοθει ο ιος αν σπασει το προφυλακτικο ειναι 1 στις 3.

Κανοντας τις πραξεις, καποιος που κανει μια ευκαριακη σχεση με εναν τυχαιο παρτενερ και παιρνει προφυλαξεις εχει πιθανοτητα 1 στο 1,5 εκατομμυριο να προσβληθει απο τον ιο.

Στην περιπτωση τωρα που ο αλλος ειναι στανταρ φορεας η αντιστοιχη πιθανοτητα ειναι 1 στις 150.

Αυτα παντα βαση των αριθμων που εχω διατυπωσει.Δεν εχω καμια αντιρρηση να ξανακανουμε τους υπολογισμους Ζωη με τους δικους σου αριθμους αν διαφωνεις με καποιους.

Κοιτα τωρα που ειναι η διαφορα.Θα χρησημοποιησω ενα παραδειγμα.
Τα αεροπλανα μια φορα στο τοσο πεφτουν.
Η πιθανοτητα μπορει να ειναι καπου 1 στο 1 εκατομμυριο πτησεις. Ομως αυτο δεν μας πτοει και ολοι συνεχιζουν και ταξιδευουν.
Γιατι ειναι ανεκτο κατα την μεση συνηδειση το ρισκο που παιρνουμε.
Αν μας λεγαν ομως οτι πεφτει 1 στις 150 πτησεις, θεωρω πως σχεδον κανεις δεν θα ταξιδευε.
Κι εδω ειναι η διαφορα. και αυτο ακριβως που θελω να καταληξω.
Νομιζω οτι επειδη υπαρχει αυτη η σημαντικη διαφορα που αλλαζει τελειως τα δεδομενα και το ρισκο που θελει να παρει ο καθενας, θα επρεπε να το αναφερεις σε ολους τους ερωτικους παρτενερ σου ειτε ειναι της μιας νυχτας.
Και επειδη μου χες πει οτι αν το πω θα σηκωθουν να φυγουν, αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην το πεις.
Δεν πρεπει την υποτιθεμενη αρνηση τους να την χρησημοποιησεις ως αλλοθι για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου. Ειναι δυο τελειως ασυνδετα πραγματα.
Η προσπαθεια να τα συνδεσεις φαινεται και λιγο σαν τιμωρια για την αρνηση τους.
Ας εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου και ασε τι θα κανουν οι αλλοι.
Κι εσυ μαλλον δεν θα ταξιδευες με αεροπλανο που εχει 1 στις 150 να πεσει. Ενω μια κανονικη πτηση θα την επαιρνες ανετα.

Υπαρχουν καποιες λεπτες ισοροπιες οπως καταλαβαινεις, οι οποιες διαχωριζουν την νομιμοτητα και την ηθικοφανεια, απο την γνησια ηθικη.
ΑΠΟΨΗ μου παντα.
Το ξερω οτι ολοι εχουμε αναγκες αλλα η ηθικη μου δεν το δικαιολογει αυτο. Μπορει κι εγω στην θεση σου να εκανα το ιδιο. Παρολαυτα θεωρω πως συγκριτικα με αυτον που στον μετεδωσε συμπεριφερεσαι πολυ καλυτερα, αλλα οχι αψογα.
Θα ηθελα να το ξανασκεφτεις και να αναθεωρησεις αν δεις οτι καπου ειχα δικιο.

Δεν σου ευχομαι δυναμη και κουραγιο γιατι βλεπω πως τα εχεις, γι αυτο απλως ευχομαι να συνεχισεις να τα εχεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πως ανάμεσα στις στατιστικές σου και στους αριθμούς σου προλαβαίνεις να ζήσεις και να νιώσεις . Ας κάνω λιγο χιουμορ . Χρειάζεται στη δεδομένη στιγμη .

Θα ήθελα να σου πω πως οι σταστιστικές που έχεις όσο αφορά την μετάδοση είναι λάθος .Δεν μπόρεσα να βρω τα ακριβή στοιχεία αλλά θα μου τα δώσει ένας γιατρός την επόμενη εβδομάδα.(θα τα αναρτήσω εδω) Ετσι θα έχεις τις απαντήσεις που θέλεις .
Τώρα για τ αεροπλάνα σου θα ρωτήσω ένα φίλο πιλοτο που έχω .Καθώς και για τ' άλλα που αναφέρεις .
Τα μπλέκεις πολυ τα πραγματα, αυτό ειναι σίγουρο . Θα ήθελα να ξέρω το σεξ στο αεροπλάνο με ένα hiv θετικο σε τι πιθανότητες θα τ εβαζες χιιχ .Ναικάνω χιουμορ λεγοντας τα πιο σοβαρα πράγματα καλε μου .
-------------

Για ν' έρθουμε στο θέμα μου και σ 'αυτό που έχω ζήσει εγώ θα σου πω, πως όλες μου οι περισταστιακές σχέσεις δεν ήθελαν να φορέσουν προφυλακτικό .Επέμενα και φυσικα έγινε και μόνο έτσι .

Αν εμένα με λες ανήθικη που αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσα χρόνια πως θα πεις τον παντρεμένο ή αυτόν που έχει σχέση που είναι ετοιμος να κάνει τα παντα με μια άγνωστη ή μ' έναν άγνωστο, κρυφά απο τη γυναίκα του, το δεσμό του ?Αυτός δεν λεει ψέματα ?φυσικα ! θα γυρίσει το βραδι στην αγκαλιά κάποιας που δεν τον ξέρει .
Αυτός δεν έχει ευθύνες ?
Φυσικά κι εχει και πρέπει να αναλάβει τις δικές του .

Στο πρόσωπο μου προσπαθείς να ρίξεις τα λάθη όλης της κοινωνίας !
Τη βρωμιά την σαπίλα .
Είμαι καθαρη με την ψυχη μου !


Ολη μου τη ζωη πολεμώ όχι με το μίσος αλλα με την αγάπη.
Αυτή ειναι η διαφορά μας .

Οταν λοιπον σπάσει το προφυλακτικό οι ευθύνες μοιράζονται δεν πάνε μόνο στον ένα .
Εγώ ειμαι ετοιμη να δεχτώ τις δικές μου .Αλλά αν εσυ εισαι στην άλλη πλευρά είσαι ετοιμος .

Στο δικαστήριο θα πεις πως η Ζωή σου επέβαλε να φορέσεις προφυλακτικο ενω στην αρχή δεν ήθελες. Ετσι δεν είναι ?

Στο δικαστήριο θα πεις πως σαν ανθρωπος είχες καποιες αναγκες . Το ίδιο κι εγώ ..Ετσι δεν είναι ?

Εχω αντιμωετωπίσει αμέτρητες φορες ανθρώπους σαν κι εσενα αλλά και άλλους που σταθηκαν πλαι μου .

Δύσκολος ο δρόμος μου, σκληρός και απάνθρωπος πολλές φορές αλλά ζω για την αγκαλιά που θα με νιωσει και πάλι ..
ΕΤσι δεν ειναι ?

Ζωή

Ανώνυμος είπε...

Ζωη θα τα καταφερεις ,εχεις πανεμορφη ψυχη και μυαλο αμολιντο, με λιγα λογια εισαι πραγματικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εγω επαθα σοκ και εμεινα αφωνος με την ιστορια σου .
Εμενα παντα μου αρεσε η αληθεια, αλλα αληθεια να σωζει δεν εχω ξανασυναντησει , να ξερεις οτι το αδικο δεν το θελει ο θεος . ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΣΩΘΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ. Σου ευχομαι να βρεις το αλλο σου μισο το συντομοτερο και να εχεις την αγκαλια που αξιζεις. Τασος

Ανώνυμος είπε...

den xerw an ayta pou tha grapsw pws tha akoustoun.... afou opws m eipes pisteyeis ston theo aytos tha se swsei opws to exei kanei idi den mpenw stin diadikasia na skeftw pws tha to kanei alla na pistepsw k apopse to vrady na proseyxithw na min stamatisei na s dinei ayti tin astireyti dinami... k tin psixi den mporei na tin molinei tpt kanenas ios tpt ektos apo mas tous idious k esy tin kratas kathari ... k zei aionia ... otan ola tha telionoun tote ola tha arxizoun... isws na min vreis ta logia logika alla ok... to mono pou exw na s pw pws kernaw pota k mia periigisi se ola ta magazia tis patras... xarika gia tin gnorimia ... thodoris

nikiplos είπε...

Καλησπέρα...

Κατ' αρχήν να δηλώσω απερίφραστα, ότι σε θαυμάζω και για τη στάση σου και για τον αγώνα σου... Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν και σένα προάγουν την πατρίδα μας... προάγουν την λέξη έλληνας. Γιατί όλα τα υπόλοιπα απλά την ρυπαίνουν. Την ρυπαίνει η αμάθειά μας, η αγραμματοσύνη μας και κυρίως η προχειρότητά μας. Αφού είμαστε πρόχειροι και ημιμαθείς σε όλα γιατί όχι και σε αυτό? Αφού η (μικρή ευτυχώς) κοινωνία μας έχει εξελιχθεί σε μια από τις χειρότερες κοινωνίες του ΕΓΩ στην Ευρώπη. Εις μάτην όλων αυτων, λαμπρύνει πολύ η στάση σου... Κυριολεκτικά στάση Ζωής λοιπόν...

Επί του πρακτέου, δεν ξέρω αν στην Ελλάδα υπάρχουν οι υποδομές για την σωστή λήψη των φαρμάκων και τη διακριτική νοσηλεία των ασθενών σε μια χώρα που ο ρατσισμός περισσεύει... Ελπίζω επίσης να μην δημιουργεί προσκώματα στην εργασία σου.

Στο θέμα του κινδύνου, είναι τόσο μεγάλες οι πιθανότητες, ιδίως στις νεότερες ηλικίες που πραγματικά, μερικές φορές θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Αυτή η απερισκεψία που διατρέχει τους περισσότερους, που προφασίζονται πάντοτε δήθεν εμπόδια... Σε όλες μου τις επαφές πάντοτε φορούσα προφυλακτικό και κανένα εμπόδιο δεν επιφέρει... Αντιθέτως αυξάνει την απόλαυση εφόσον οι σύντροφοι δεν απαιτείται να επιβαρυνθούν με φάρμακα...

Η Ιστορία σου πρέπει να γίνει γνωστή στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό που το κάνεις αυτό γνωστό μέσω των μπλογκς. Πρέπει να προσέχεις όμως γιατί η ανωνυμία δεν κρατάει πολύ...

Σε ευχαριστούμε που την κάνεις γνωστή, γιατί συμβάλεις στην επίγνωση του κινδύνου. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σεξουαλική αγωγή, οπότε ως αυτοδίδακτοι, κάνουμε ότι μας κατέβει... και φυσικά ανεύθυνα...

Κράτα γερά, είμαστε δίπλα σου, Ζωή, και η ζωή είναι πάντα μπροστά! Να το πιστέψεις... είναι αξίωμα!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ "ΖΩΗ".....!!!!!!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ

zwh aggelou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

diavasa ayta pou exeis grapsei eisai pragmatika polu dynati gynaika xoris na se ksero apo tin proti kiolas paragrafo se thavmazo alitheia sou leo.o theos dialekse esena giati mallon eisai para polu dynati dialekse esena giati kapoios me teoia provlimata den tha eixe sto myalo tou na perasei ena mynima oytososte na min to pathoun aloi dialekse esena giati kserei poso agapas tin zoi...xoris na se ksero tha ithela polu na se aggalia so k na se kano fili mou.ALITHEIA.eyxome na meineis toso dynati oso grafeis eyxome k pisteyo pos o theos tha tymorisi aystira kapoion pou se plugose k se moline me ayton ton diavoliko tropo eyxome kapote na se sinantiso k na sou po poso se thaymazo......MEINE ETSI DYNATI AYTI I GI SE XREIAZETE............................

Νίκος Μ. είπε...

Συνεχίζεις να με εκπλήττεις! Θα είμαι συνέχεια δίπλα σου, σε όλες σου τις επιλογές. Εξάλλου, πάντα πίστευα σε σένα!!

Ανώνυμος είπε...

Η "ΖΩΗ"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Να σ'εχει ο Θεος καλα παντα να αντιμετωπιζεις τις δυσκολιες παντα με αισιοδοξια...Να εισαι καλα Ζωη!!!Ευθυμης(ή αλλιως...''ανθρωπος''...αν θυμασαι..)

Καλυψώ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΖΩΗ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

diavasa to 8ema soy apo ena post sto zoo.gr
bravo kopela moy eisai enas apo toys ligoys aggeloys poy kykloforoyn sth gh gia na mas 8ymisoyn pws akoma yparxei aksioprepeia kai entimothta sto kosmo, oi andres einai toso epipolaioi telika, 8a prospa8hsw na prow8hsw to mhnyma poy 8es na peraseis sto kosmo, se ena kosmo pou sto vwmo ths stigmiaias apolayshs energei sa zwo poy 8elei apla na to valei kapoy na kanei th doyleia toy kai na teleiwsei etsi apla , xwris na anarwth8ei an yparxei kammia synepeia, gia na ksypnhsoyn oxi mono oi andres alla kai oi gynaikes poy anoigontas ta podia toys xwris na parei o allos profylaksh synenoyn sto na einai dynath ayth h alysida ths allogisths sexoyalikhs epafhs, poy katanthse tis an8rwpines sxeseis ksefrago ampeli, den einai arketo mono na mhn teleiwsei o allos mesa kai meinoyme eggyes, einai symantiko na agapas to swma soy kai ektos apo erwtiko kai po8hto na frontizoyme na nai kai ygeies, gia polloys ayta einai psila grammata opws eipes alla den exoyn dikaiwma na molynoyn kai allous.


Kai pali sygxarthria gia to koyragio kai to 8arros soy.


Filika Photeinh.

Ανώνυμος είπε...

Eisai enas aggelos

Ανώνυμος είπε...

ise apo tous anthropous p dinoun dinami. mesa apo ta viomata s dinis zoi stin zoi mas.
den parigoris pala proidopis k sinvoulevis
san theiki paremvasi ise simadi stin anousia epoxi mas xoris onira aksies k xoris esthimata

Ανώνυμος είπε...

se vgazo to kapelo zoh me aytin tin agapi kai dinami

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΗ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ, ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ. ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΖΩΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ, ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΑΠΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ-ΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΕΔΩΘΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ!), ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΑΛΩΤΟ, Ή ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ : ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΠΡΕΠΩΣ). ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΖΩΗ, ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ. ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΥΓΕΙΗΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ

Nikic είπε...

Πιστεύω πως έχεις καθήκον να κινηθείς δικαστικά εναντίων αυτού του ατόμου και να δώσεις τα στοιχεία του στη δημοσιότητα άμεσα. Αυτό που σου έτυχε είναι πολύ σοβαρό για να μη γίνει δημόσιο ζήτημα και θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο παραδειγματισμού..

SilentWalker-Cookingirl είπε...

Ένα ακόμη μπλόγκ που θα επισκέπτομαι κάθε μέρα...ή μάλλον όχι ένα ΑΚΟΜΗ...δεν είναι σαν τα άλλα...κατάθεση ψυχής είναι εδώ..την ανοίγεις την ψυχή σου και θέλω να τη γνωρίσω!Μπράβο σου!
ετοιμάσου να δεχτείς προτάσεις γάμου...Δεν πρέπει να μένουν μόνα τους τέτοια κορίτσια!

Theo είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΤΙΑ"....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

B Ρ Ε Σ Μ Ι Α ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ Η ΤΟ ΒΗΜΑ.
ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ.
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS ΑΠΟ ΤΟ 1984/
ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΖΩΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΤΗΧΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΗ!!!!!!1ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΜΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ)

Unknown είπε...

Μόλις διάβασα αρκετά στοιχεία από το blog σου,όπως και αρκετά σχόλια. Ειλικρινά, σε θαυμάζω,είσαι φο-βε-ρή. Δε ξέρω αν θα είχα την ίδια δύναμη να συνεχίσω τη ζωή μου, όπως έκανες εσύ,αλλά έχεις ένα τεράστιο "μπράβο" από εμένα. Μου δίνεις δύναμη να καταφέρφω πολλά πράγματα,τώρα που μου φαίνεται τόσο γελοίο το στυλάκι που εχουμε οι περισσότερες: "Δεν με πήρε τηλέφωνο,τι να κάνω?" ή "Τα έχουμε τόσο καιρό,δε λέει να το δει πιο σοβαρά" και άλλες αηδίες που λέμε κάτι χαζογκόμενες (σου γράφει μία από αυτές). Σου εύχομαι ειλικρινά να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, γιατί το αξίζεις. Και δεν θα είσαι τυχερή μόνο εσύ, αλλά και αυτός που θα επιλέξεις να είναι δίπλα σου, για τις στιγμές που θα σε χρειάζεται, αλλά (κυρίως) για τις στιγμές που θα τον χρειάζεσαι εσύ...
Cookie77

Drunkard είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

zwh simfwnw fisika me ta paidia pou sxoliasan pio panw,eisai mia spoudaia ginaika kai protipo gia polles akomi ..
ithela na se rwtisw an iparxei periptwsi na mn epireasei o ios tn poiotia tis zwis sou me apoxi apo farmakeutiki agwgi...
exw akousei gia kapoies thewries simfwna me tis opoies o ios tou aids einai ena prosxima twn farmakeutikwn biomixaniwn gia na poulane farmaka ta opoia entelei exasthenoun ton organismo kai odigoun stadiaka stn katareusi tou anosopoiitikou sistimatos .mipws dld tha itan kalitera na diakopseis tin farmakeutiki agwgi,oso epikindino kai an akougetai, kai na akolouthiseis isoropimeni diatrofi ,athlisi kathimerina ,fisika proionta me euergetikes idiotites,wste nai men nai eisai foreas omws na min dilitiriazeis ton organismo sou me toso varia farmaka ,siggnwmi gia tin afeleia mou na diatipwsw auto to erwtima omws pithanws na exei vasi
na eisai panta kala koritsi mou

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι πολυ για την κατασταση που βρισκεσαι αλλα.....
καλο μου κοριτσι στη ζωη πρεπει να εχουμε ενα μετρο, και εσυ το εχεις χασει κανοντας μεγαλυτερα λαθη απο τον αλητη που εμπλεξες....
με λιγα λογια μας λες οτι σε 12 χρονια απο την ζωη σου εχουν παρελλασει στη κυριολεξια ενας μεγαλος αριθμος ε ρ α σ τ ω ν που σε καθηστα ...... !
λυπαμαι την κατασταση σου αλλα και εσυ να λυπηθεις αν καποιο βραδυ που πνιγεις το δακρυ με εναν ακομα ανδρα στο κρεβατι , οτι μπορει να του μεταδωσεις αυτο που σου κατεστρεψε τη ζωη.....
εαν οντως εισαι αυτη που λες και δεν προκειτε για καποιο ΜΑΛΑΚΑ που κανει πλακα η γκαλοπ η περναει την ωρα του παιζοντας με τον πονο αυτων που πραγματικα εχουν προσβληθει απο αυτην την καταρα....
τα εχεις χασει τελειως.....
ΓΡΑΦΕΙΣ
" ειχα και εγω αναγκες.επρεπε με καποιο τροπο να χαρω με ασφαλες τροπο τον ερωτα χωρις να βλαψω κανεναν"
ΓΡΑΦΕΙΣ
"εχει αυτη το δικαιωμα να κανει ερωτα;
ΦΥΣΙΚΑ θα απαντησω. δεν εχω μονο αναγκη απο sex γιατι πραγματικα, προτιμω τον ερωτα με τον ανθρωπο μου, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ."
ΓΡΑΦΕΙΣ
"σιγουρα δεν ικανοποιουμαι ομως μονο απο τον εφημερο ερωτα.ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"

....εαν δεν εισαι κανενας ηλιθιος που παιζει με τα συναισθηματα μας εισαι .....

ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ AIDS

...ετσι απλα....

Ανώνυμος είπε...

file prin milhseis diavase kala ti leei h kopela....
leei oti kanei me anthrwpous pou einai mazi k mono me profhlaksh
k sthn prokhmenh an thes na vriseis kapoion vale to onomataki sou k mhn kryvese pisw apo ena anwnhmos
alla dysyxws eksw yparxoun polloi anwnhmoi san esena gelie type

Ανώνυμος είπε...

o kyrios anwnhmws stis teleftaies lekshs tou mallon mas leei ti douleia kanei h mana tou(sygnwmh gia afto pou lew alla afta pou leei einai aparaexta k prepei na diagrafoun amesws)

Ανώνυμος είπε...

14 Ιούνιος 2009 4:18 μμ
Ανώνυμος είπε...
DYSTYXWS STHN ELLADA YPARXOUN MALAKES SAN ESENA

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως οπως και με το AIDS το ιδιο συμβαινει και με το τσιγαρο οπου πολλοι ρουφουν τον θανατο εν γνωση τους και το χειροτερο τον μπολιαζουν και στους διπλανους τους και οταν διαμαρτυρηθεις μπορει να την ακουσεις και απο πανω.
Η γαιδουρια και η καφριλα περισευουν
Αυτους τους αθλιους << μαγκες >> ποιος θα τους ταρακουνησει αραγε?
Μπορει ενα παρομοιο blog σαν το δικο σου ρε ΖΩΗ ?
Μεχρι και καπνιστικη διαμαρτυρια θελουν να κανουν στις 30 Ιουνιου στο συνταγμα γιατι μαλλον ειναι πλειοψηφια
Ενας ακομη ΑΝΤΙ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

εχετε απολυτο δικιο, φαινομαι να ειμαι ενας ακομα ψυχρος μαλακας που δεν καταννοω τον πονο του διπλανου μου
δεν θελω να κανω τον εξυπνο αλλωστε χορτασατε απο την εξυπναδα μου και το δειξατε με τον τροπο σας
3-4 ΑΝΩΝΥΜΟΙ με βρισανε επιδει κρυβομαι απο την ανωνυμια μου και φανερωνω την ανωριμοτητα μου
εχετε δικιο ειμαι ενας κακομοιρος που δεν συγκινηθηκε απο την ΖΩΗ και τον αγωνα που κανει για να συνεχισει με το κεφαλι ψηλα την μοιρα που της επιφυλαξε η ζωη

κανενας δεν σχολιαζει αυτα που επισημανα στο σχολιο μου
Κ Α Ν Ε Ν Α Σ
ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
επιμενω οτι αυτη η ιστορια ειναι παραμυθι
και δεν με γουσταρετε που σας το εβαλα μεσα στην σκεψη σας
ειμαι ο τελευταιος που θα εκανα επιθεση σε εναν ανθρωπο που ειναι σε χειροτερη μοιρα απο την δικη μου
αλλα δεν πειραζει
στεναχωριεμαι μονο που σας χαλασα το πιο ομορφο παραμυθι που σας χαρισε αυτος/η που κρυβεται πισω απο το ονομα ΖΩΗ ΑΓΓΕΛΟΥ (???!!!???)
αν θελετε να κανετε επενδυση σε ανθρωπια καντε το με πραξεις και οχι με το πληκτρολογιο
δωστε λιγο αιμα απο αυτο που σας περισσευει
δωστε ενα κομματι ψωμι σε αυτον που ζητιανευει
ενα παλιο σας ρουχο σε αυτον που κρυωνει

αλλα ποιος ειμαι εγω που τα λεει αυτα ...
ενας ανωνυμος μαλακας, γαιδουρι,καφρος με πουτανα μανα , στα νοικια με 2 παιδια και γυναικα που δεν εργαζεται και σας γεμισε οργη που δεν συμπαθησε την ΖΩΗ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΧΝΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ
...και τωρα εκτονωθετε λιγο ακομα...
...ετσι απλα...

lazaros είπε...

filaraki akouse sthn zwh sou na matheis na les oti thes alla oxi san anwnhmos.....
k ean ola osa leei h kopela einai alhtheia????
tote ti tha peis???
sygnwmh lathos????
k as eipa oti eipa gii afthn thn kopela

Dimitris Andrikopoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

14 Ιούνιος 2009 4:37 μμ
Ανώνυμος είπε...
h apopsh einai san thn pordi o kathe enas amwlaei k mia
alla h dikia sou file vrwma
efxomai thn kakia pou milas na thn pareis pisw
yparxei k theos k krynei

Ανώνυμος είπε...

koita file esy ektonosou mhpws k kselegrreis;)

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Μπράβο Ζωούλα.

monaxikh kardia είπε...

εχετε δικιο ειμαι ενας κακομοιρος....(fenete)
ειμαι ο τελευταιος που θα εκανα επιθεση σε εναν ανθρωπο που ειναι σε χειροτερη μοιρα απο την δικη μου....(k poios sou eipe oti h kopela to ekane afto gia na thn lyphtheis re vlaka????)
les exeis 2 paidia gi afta to ekane
gia na mhn ftasoun na poun kapoia stigmh ston gelio patera tous oti exoun afto to provlhma...
gia na kanei kapoious na skeftoun(den ennow esena esy eisai apostagma vlakias)
an thes na kaneis kati apla
swpase......

Ανώνυμος είπε...

Προς Θεου δεν ειμαι ρατσιστης ουτε και θελω να περιθωριοποιησω ατομα που ειναι φορεις απλως θεωρω πως το να ενημερωνεις για την κατασταση σου πριν την επαφη...ειναι αν οχι αναγκαιο......υποχρεωτικο.Το μηνυμα που πρεπει να περασει ειναι η σωστη και συνεχεις προφυλλαξη και οχι το να μην φοβασαι να κανεις ..sex..με ατομα που ειναι φορεις.Αν σε συναντουσα Ζωη θα εισεπραττες την αρνηση στον ερωτα αλλα με τιποτα στην φιλια αν ταιριαζαμε βεβαια...να εισαι παντα καλα

Χαράλαμπος Σγουραμάλης είπε...

Καλημέρες σε όλους. Η παροιμία λέει ότι όποιος έχει καεί από το χυλό κλπ κλπ. Και εγώ προσωπικά το παραδέχομαι έχω τις αμφιβολίες μου για το αν είναι αληθινό πρόσωπο η Ζωή, αν είναι αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει και τρίτο για τις αληθινές προθέσεις τις. Δεν είμαι κακός αλλά έχω γίνει καχύποπτος επειδή στο εξωτερικό έχει γίνει πάγια τακτική να ξεπροβάλλουν ιστοσελίδες με ανθρώπους που ζητάνε βοήθεια. Αν την έχουν ανάγκη πολύ καλά κάνουν, αλλά δυστυχώς είναι πολύ μικρό το ποσοστό των πραγματικών ανθρώπων που υποφέρουν. Οι πιο πολλοί εκμεταλλεύονται την δύναμη του διαδικτύου που μαζί είναι και το αδύναμο σημείο του. Η ταχύτητα διασποράς.
Εγώ προσωπικά κρατάω τις αποστάσεις μου και από τον εύκολο εντυπωσιασμό και από την άρνηση.
Το τι θέλει η Ζωή είναι επιλογή της, δεν θα την κρίνουμε για αυτό. Αλλά θα πρέπει και να μπορεί να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους την αμφισβητήσουν, ως πρόσωπο, ως κατάσταση.
Εγώ, αποστασιοποιημένα θα παρακολουθώ τις εξελίξεις. Αν είναι αληθινή μακάρι να βρει ανθρώπους διαθέσιμους. Αν είναι ψεύτικη...θα κάνει πιο αναίσθητους όσους την πίστεψαν την επόμενη φορά που κάποιος αληθινά θα ζητήσει βοήθεια. Την ξέρετε τη παροιμία με τον βοσκό που φώναζε Λυκοι -Λύκοι

Χαράλαμπος Σγουραμάλης

Ανώνυμος είπε...

Κούκλα μου δεν θα σου πω λογάκια για να σου χαιδέψω τα αυτάκια, αν και έτσι θα έπρεπε να κάνω μιας και έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, "τα κοριτσακια τα χαιδέυουμε". Με λένε Δημήτρη , είμαι 46, και αυτό που σε εσένα αυτός ο ξεφτίλας φόρτωσε, εγώ το κάνω στον εαυτό μου κάτω από την παιδική αφέλεια που με διακατέχει ακόμα. Σταμάτα όλα τα φάρμακα που παίρνεις, και αν και όταν θελήσεις παρεμε τηλ να ανταλλάξουμε ελπίδες. 6994914691. Κατι έχω να δώσω και είμαι διψασμένος για να πάρω.
Αυτά... φιλιά και ότι και να κάνεις να είσαι καλά. Μην μασάς

Hakis είπε...

Η Ζωή υπάρχει παιδιά, την ξέρω μιλάω μαζί της.
Όποιος έχει αντίρρηση ας την κάνει add στο msn της για να μιλήσει μαζί της.

Έμενα πάντως με έχει κάνει καλύτερό σαν άνθρωπο, αυτό που λέω.

hakis-hakis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσω με δάκρυα, όχι με λέξεις, με σιωπή όχι με απόψεις, με συμπόνια όχι με σκέψεις. ο στεναγμός μιλά πιο εύγλωττα από το στόμα, πιο δυνατά από τις απαντήσεις.

Οι απαντήσεις μπορούν να ανιχνευθούν μέσα μας, όχι σε συνταγές παρηγοριάς και σοφίας, αλλά σ' αυτές τις ενδόμυχες γωνιές που κρύβεται ο Θεός και περιμένει την επιστροφή μας στη ματωμένη του αγκαλιά. Αυτός μόνο πέθανε για 'σένα, για 'μένα, για τον καθένα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες, γι' αυτό και απογοητεύουμε πολλές φορές αυτούς που στηρίζονται πάνω μας, γιατί απλά δεν είμαστε θεοί.

Ανώνυμος είπε...

Ο θανατος ειναι το λιγοτερο που τιμωρει αυτο το "πραγμα" που σου εκανε τοσο κακο. Ευχομαι να υπαρχει κολαση, η εστω αλλη ζωη, και να τιμωρειται αιωνια. Οσο για εσενα τι να πω.... αισθανομαι αδυναμος μπροστα στην μεγαλη ψυχικη σου δυναμη, το κουραγιο, και την αγαπη που εχεις μεσα σου. Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να εχεις διπλα σου τον αντρα που σου αξιζει, και πιστεψε με ειναι πολυ λιγοι αυτοι που αξιζει να σταθουν διπλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλα μου είσαι Άνθρωπος.Συγχαρητήρια για το ψυχικό σου σθένος.Συγχαρητήρια που μιλάς για κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουν αλλά μιλουν γι αυτό μόνο μια μέρα το χρόνο.Δεν ξέρω να σου πω λόγια παρηγοριάς.Μόνο μπράβο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΗ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΛΩΝΙΣΤΙΚΗ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΣΟ Ο ΕΥΤΟ ΣΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
ΖΩΗ, ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι λίγο μεγάλος και δεν ξέρω αν έχει λίγο
χώρο και για μένα το site σου.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ του " Greek Music "

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η υποκρισία παρελαύνει καθημερινά μπροστά μας.

Γράφει κάποιος ότι η "Ζωή" είναι απλά μια πουτάνα που εχει AIDS,έτσι επειδή έχει... παρελάσει απ το κρεβάτι της ένας μεγάλος αριθμός αντρών.

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς με τη λέξη "πουτάνα" ?
Είναι κάποια που κορόιδεψε κανέναν,του πούλησε έρωτα και τον εκμεταλλεύτηκε;
Είναι η γυναίκα που μπλέκει με έναν άντρα μόνο και μόνο για να του φάει λεφτά?
Είναι αυτή που το επάγγελμά της είναι να προσφέρει σεξουαλικές πρακτικές ως υπηρεσίες και να πληρώνεται γι αυτές;

Περιγράφονται πουθενά στο παραπάνω κείμενο τέτοιες πρακτικές;Γράφεται πουθενά ότι πήγαινε με διάφορους παρτεναίρ χωρίς προφύλαξη μόνο και μόνο για εκδικηθεί?Γράφεται έστω πουθενά έστω ότι είχε μεν την καλή διάθεση να πάρει προφυλάξεις υπεύθυνα αλλά υπό την πίεση του άλλου που αρνιόταν έλεγε "δε βαριέσαι" με αποτέλεσμα να τον αφήνει στη μοίρα του; Όχι.
Απλώς γράφει εμμέσως πλην σαφώς ότι είχε σεξουαλικές επαφές με έναν μεγάλο αριθμό αντρών.
Εσένα αυτό τι σε νοιάζει ρε φίλε;Αυτό την κάνει πουτάνα;Δεν μπορούσε να βρει αυτό που ήθελε και είχε σεξουαλικές ανάγκες,δεν κορόιδευε κανέναν,ποιος είσαι συ που θα την χαρακτηρίσεις ως "πουτάνα" ? όταν οι άντρες έχουν συναισθημαιτκά κενά "πάνε να γαμήσουν" και όλα καλά.Όταν μια γυναίκα έχει το ίδιο πρόβλημα,πρέπει να μείνει ολομόναχη,χωρίς καμιά σωματική επαφή,με μη αναγνωρισμένες τις σωματικές ανάγκες της απλά για να μην την πει ο κάθε έξυπνος πουτάνα.Γνωστή υποκρισία και απ τα δύο φύλα σήμερα,ακόμα και απ τις γυναίκες.Έγκλημα το σεξ για τις γυναίκες ακόμα και σήμερα,με τη διαφορά ότι το "εκτός γάμου" αντικαταστάθηκε απ το "δεν έχει σταθερή μόνιμη σχέση".

Σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης: Ενημερωθείτε λίγο περισσότερο σχετικά με τις πιθανότητες μετάδοσης ειδικά με προφυλάξεις κι ακόμα ειδικότερα από γυναίκα φορέα σε υγιή άντρα προτού σκεφτείτε να κρεμάσετε τον οποιονδήποτε.Ειδικά αυτά τα ποσοστα 1/150 ή ό,τι άλλο αναφέρθηκε,είναι εξωφρενικά.

Και κάτι άλλο:Αν έχω ποτέ εφήμερη επαφή με κάποιον οροθετικό χωρίς να ξέρω για την κατάστασή του και δεν μου μιλήσει γι αυτήν,θα τον καταλάβω.Αν δε επιμένει να χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό κι εγώ δεν θέλω και μου πει ή προφυλακτικό ή φεύγω,οπότε εγώ πάνω στην έξαψη δεχτώ να το βάλω,και μετά αυτό σπάσει,δεν θα μου φταίει ο οροθετικός που δε με ενημέρωσε αλλά το ξερό μου το κεφάλι που με διέταζε μέχρι πριν από λίγο να κάνω σεξ χωρίς προφυλάξεις.Τα πάντα είναι ένα ρίσκο και ειδικά στο σεξ,άμα δεν το πάρουμε δεν θα κάνουμε καθόλου.Από κει και πέρα βέβαια οφείλει έστω και εκείνη την στιγμή να με ενημερώσει ώστε να απευθυνθώ σε νοσοκομείο για κατάλληλη αγωγή.

Ας μη βιαζόμαστε να καταδικάσουμε και να κατηγορήσουμε κάποιους,ας σκεφτόμαστε πρώτα απ όλα τι θα κάναμε στη θέση του.Αυτός είναι ο τρόπος να τον καταλάβουμε και να είμαστε δίπλα του κι όχι λέγοντας μπράβο και συγχαρητήρια μέσα από μια οθόνη τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα ξεχάσουμε κλείνοντας το κουμπί του υπολογιστή.

Σχετικά με το αν η συγκεκριμένη ιστορία είναι αληθινή,δεν έχει σημασία.Υπάρχουν τόσες άλλες παρόμοιες δίπλα μας.

Μαρία

Seagull είπε...

Kαλή σου μέρα!
Δημιούργησα ένα blog, με την ονομασία "Κλέφτρα Κίσσα" (http://kleftrakissa.blogspot.com/), στο οποίο "εκθέτω" κείμενα άλλων bloggers, που τους τα έχω "κλέψει".
Περισσότερα, μπορείς να βρεις και να διαβάσεις στην πρώτη μου ανάρτηση:
http://kleftrakissa.blogspot.com/2008/09/blog-post_30.html
Επειδή μεταξύ των αναρτήσεων που έχω κλέψει περιλαμβάνονται και
δικές σου, θεώρησα σκόπιμο να σε ενημερώσω σχετικώς, ώστε αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση για την "κλοπή" αυτή να με ενημερώσεις και να κατεβάσω τις σχετικές αναρτήσεις μου.

Ευχαριστώ
Seagull
http://seagullstefanos.blogspot.com/

Υ.Γ. Αφήνω σχετικό σχόλιο κάτω από κάθε πρωτότυπη ανάρτηση, για ευνόητους λόγους

Ελενα καπακιώτου είπε...

ενα μπραβο απο μενα για ολες αυτες τις συμβουλες που δινεις....


και να σου πω κατι???

ο ανθρωπος σου.... ηταν ο δολοφονος σου!!!!

δεν μπορω να λυπηθω για τον θανατο του!!! νιωθω θυμο που δεν στο ειπε απο την αρχη!!!!

ειναι ντροπη... ειναι αισχος
για αυτο που σου εκανε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην συγχαρητηρια για ολα!
Για το κοyραγιο σου,για το blog και για τις συμβουλες!

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος που γνωριζει οτι εχει AIDS επιλεγει να ερχεται σε σεξουαλικη επαφη με αλλους ανθρωπους χωρις προφυλαξεις!

Αυτο λεγεται ανθρωποκτονια εκ προθεσεως!!!


Ειλικρινα λυπαμαι γι΄αυτο που σου συνεβει και ειλικρινα χαιρομαι για την αντιμετωπιση σου!!!


ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Άνεμος είπε...

Καλημέρα. Ο φίλος Νικίπλος που έχει σχολιάσει παραπάνω, μετά από ανάρτηση στο blog που διατηρώ και που είχε να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα (με ένα μικρό κομμάτι του μάλλον), παρότρυνε να επισκεφτούμε τουλάχιστον τη συγκεκριμένη ανάρτηση και επειδή του έχω εμπιστοσύνη ήρθα και είπα να πω ένα γεια. Πραγματικά, η ιστορία είναι εξωφρενική αλλά όχι απίστευτη αν έχει κανείς τις κεραίες του απλωμένες.

Σε αυτό το παιχνίδι με το θάνατο πιστεύω πραγματικά πως ευθυνόμαστε εμείς οι άντρες περισσότερο, αν κρίνω από όσους κατά καιρούς έχω συζητήσει για τη λήψη μέτρων στην ερωτική επαφή. Είναι το υπέρμετρο πάθος και η "αντράλα" του αμόρφωτου "μάγκα" Ρωμιού. Η ευθύνη της γυναίκας έπεται, αλλά τόσο γουρούνι που είναι ο νεορωμιός ίσως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Είναι και η κρατική αδιαφορία. Κυρίως αυτή. Αλλά τι σου λέω τώρα... προφανώς είναι στο πετσί σου. Ελπίζω να βρεις τα κουράγια όσο χρειαστεί μέχρι την ίασή σου. Συγχαρητήρια να πω που μέσα από τις δυσκολίες σκέφτεσαι κι εμάς τους υπόλοιπους και διδάσκεις με τον τρόπο σου την απλή λογική. Μια λογική που έχουμε χάσει μέσα στις τρελές ταχύτητες των καιρών.

Και κάτι ακόμη. Αυτό που σου έκανε ο τύπος ήταν ακριβώς όντως ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και είναι δικαιολογημένο να νοιώθεις όσο άσχημα γίνεται γι αυτόν και δε χρειάζονται δικαιολογίες και ούτε είναι αφύσικο και είναι και ανθρώπινο. Κι αν υπήρχε θεός πιστεύω θα συμφωνούσε και δε θα σε προέτρεπε να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο.
Καλησπέρα και σύντομα περαστικά εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Απλως κατι που δεν ειχα ξανακουσει ξανα και συγκινηθηκα πραγματικα. Θελω να σου δωσω συγχαρητηρια και αποτελεις παραδειγμα στις μερες μας. Ειμαι μονο 14 χρονων, ομως τωρα εμαθα πολλα και υπαρχουν πολυ λιγοι αληθινοι και ατρομητοι ανθρωποι σαν εσενα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

eimai h Natalia, 14 xronwn
milhsa mazi su sto msn

exw na su dwsw sugxarhthria..eisai alh8inos an8rwpos kai mu edwses na katalabw pws uparxun sobara problhmata alla uparxei h dunamh gia na ta antimetwpiseis!!


BRAVO SU!

Ανώνυμος είπε...

ζωη λυπαμαι για αυτο που επαθες αλλα δεν εισαι σωστη λες ερχονται πολλοι αντρες που εχουν βαρεθει τις συντροφους τους παντρεμενοι κλπ ! γιατι κοριτσακι μου εχεις πεσει τοσο χαμηλα και πηγαινεις με παντρεμενους ε? θα επρεπε να ντρεπεσαι για τον εαυτο σου ! επρεπε να σταθεισ στο υψος σου κυρια αλλα εσυ δε το εκανες!! ντροπη και αισχος μαζι !

Ανώνυμος είπε...

πασχεις απο aids αλλα το κοκο δε το συχαθηκες ?εκει εσυ ακομη το μυαλο σου στο γαμησι αμα θελουμε τα πιστευουμε αυτα που λες ! μπορει να μην ειχες εναν μονο συντροφο αλλα πολλους ... ωραια η ιστορια σου ειναι οντως ετσι ομως? πλεον οσες εχουν αυτη την ασθενεια τα ιδια λενε ! εγω πιστευω σε πολλους δε το εχεις πει και εχεις κολλησει πολλους συνηθως ετσι εξαπλωνεται το aids ! ισως τωρα μετανιωσες και εγινες καλο κοριτσι ! εγω αν ειχα κολησει θα σταματαγα το κοκο καλη μου ! αλλα γυναικα εισαι τι περιμενω και νυμφομανης μαλλον anyway καλη δυναμη στο γολγοθα σου λυπαμαι παρολαυτα σε κανεναν ανθρωπο δεν αξιζει αυτη η αρρωστια ..

Ανώνυμος είπε...

Ζωη μην παίρνεις ειδηση απο τις βλακείες ή καλυτερα μαλακίες που λενε αυτοί .
Δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τίποτα αλλά εσυ την ίδια τη ζωη κι όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτκό ..

Τρελάθηκαν όταν τ εγραψες αυτό γιατι η αλήθεια που δεν ήθελαν ν ακουσουν .
Σίγουρα αντρες το υπογράφουν αυτό .
Φαίνεται η μαλακία τους ..απο το τροπο τους .

Τώρα λοιπον που ξέρετε την αληθεια για πείτε στη Ζωή θα βγαίνατε μαζί της ή θα κάνατε σεξ ?

Μάλλον όχι ε ?
α για να μην το ξεχάσω μάλλον και παντρεμένοι θα πρέπει να ειναι .

Σκληρή τελικά ζωη δεν ειναι η αρρώστια αλλα κάτι τέτοιοι βρωμεροί άνθρωποι που μυρίζουν φορμόλη καιείναι ήδη στο φέρετρο τους .

Ζωη ...ειμαι μαζί σου απο το ψεμα που έχω φαει απο αρκετούς αντρες της δικής μου ζωης .

Δεν θέλουν την αληθεια ...θελουν το ψεμα ...ποσο σάπιοι ειναι πια ....


Ελένη

περιοχή ζωγράφου
οπαδός της Ζωής

Ανώνυμος είπε...

symfonw me thn elenh.
Tvra pame na ta baloume re agoria me th zwh epeidh einai eilikrinhs .
Poses malakies exoume kanei .
Zexasame ta bradya apo ta me8ysia pou oyte pws mas lene ..den zerame .
Ti lete twra.
N epited8w sth zwh epeidh leei thn alh8eia ?
Posoi antres apo emas to exoume balei sta podia toso lamogia eimaste ..
Bazw kai to eayto mou mesa ..
Oxi egw den 8a thn xtyphsw alhueia ...
Den ths azizei ..
Skeftomai diaforetika akoma kai thn eidhsh twra pou 8 akousw oti kapoios molyne kapoion allon .
Kai an panw sthn trela mou egw AGORIA BGALW TO PROFYLAKTIKO 8A FTAIEI H ZWH ???

ARE ZWH ........TI TRABAS ..
H PROSPA8EIA DEN HTAN MONO LOGIA POU EGRAZES ALLA OI PRAZEIS POY EKANES

AYTH H GUNAIKA EXE FAEI GERA xastoukia alla thn goustarw ...

basilhs etwn 45

ante geia

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ (http://mariatweety.blogspot.com) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΚΑ ΛΑΘΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΔΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ Η ZOUGLA.GR.

ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Στους άγγελους παρήγγειλα
την έγνοια σου να έχουν
Και μού ‘παν πως οι άγγελοι
αγγέλους δεν προσέχουν

Ανώνυμος είπε...

zoi mas!diavasa tin istoria sou pragmatika sigklonistiki ...den thelo na po kai ego polla logia,apla na exeis dinami stin psixoula sou kai kala miala se mas tous ipoloipous (idios se mas tous antres) pou polloi apo emas nomizoume oti exoume mialo alla kata ta alla asta stin krisimi stignh eimaste oloi mpoumpounes, giati sto xeri mas einai forontas profulaktiko na prostatepsoume to sintrofo mas h kai an gia mas eimaste sigouroi kathe kakovoulo on pou thelei isos na ekdikithei to oti kapoios allos ferthike skarta se auton kai arxizei kai metadidei ton io...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ
ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 400ΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ;
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ

thomas είπε...

Einai fores pou i moira xtipaei poli dinata kai alipita.Alloi trelenonte alloi autoktonoun kai genika to vazoun katw.Einai ligoi autoi pou mporoun na sinexisoun na exoun to kefali psila kai na koitan ti zwh sta matia.Den einai tixaio pou se lene zwh.H istoria sou dinei ena paradeigma gia to poso sapia mporei na einai i psixh enos anthrwpou alla kai poso kalh kai dinati.Egw pantws se katalavenw, den einai gia to krevati oute gia ti misi wra apolaushs.Einai gia to gamwto.Einai gia to oti skata kai na mas simvei den iparxei tipota pou na mas apokleisei apo to dikaioma na aisthanomaste wraia,ite auto einai kanontas erwta ite me mia agkalia hte otidipote allo.Sinexise na koitas ti zwh sta matia kai na eisai sigourh oti tha se koitaei kai auth.

Ανώνυμος είπε...

Θα συνομολογήσω με το σχόλιο του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου... και θα συμπληρώσω: "η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα..."

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑ ΠΟΡΝΗ

Ανώνυμος είπε...

συνέχισε να προσπαθείς καινα ζητάς αυτά που σε κρατούν ζωντανή πόση δύναμη πρέπει να έχει κανείς για ν' αντέξει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις...και μόνο το γεγονός ότι δεν εγινες κακιά μετά απόλα αυτά δείχνει πάρα πολλά διάβασα ανάμεσαστα σχόλια και μερικούς που σε χαρατηρίζουν πόρνη και νυμφομανή και δεν ξέρω κιεγώ τι άλλο Ζήτα και πάρε αυτό που η ψυχή και το σώμα όλων των ανθρώπων ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ έχουν ανάγκη
Εμένα δεν με κόλλησε κανείς AIDS είμαι 45-γυναίκα- κι όμως αργοπεθαίνω!!! έχοντας ήδη αρκετά προβλήματα υγείας αρνούμαι ακόμη και τα παυσίπονα ... το φαρμάκι των ανθρώπων φρόντισε να μου μεταδίδεται αργά καισταθερά από τοτε που κατάλαβα τον εαυτό μου να σε γαμάνε ολοι(αρχίζοντας από την ίδια μου τη "μάνα" που γαμώ τη μάνα της) και να πρέπει να είσαι πάντα και ευχαριστημενη και να τους χαμογελάς.... τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχισα να δίνω αυτό το πικρό τους φαρμάκι πίσω σ' αυτούς προς όλες τις κατευθύνσεις αισθανομαι πως έγινα πολύ κακιά.. τόσο πολύ που πρώτα απ'όλα ακρωτηρίασα τον εαυτό μου έπνιξα τη γυναικεία μου φύση(οση μου είχε απομείνει) γιατί παθαίνω αλλεργία στο να δίνω ικανοποίηση στους άλλους σαν αποτέλεσμα αργοπεθαίνω γιατί αυτό έχειεπεκταθεί σε ολους τους τομείς π.χ. προτιμω να μενω άνεργη και φυλακισμένη στο "σπίτι" μου για να μη βοηθήσω κάποιου τη δουλειά να προχωρήσει...η να μη δέχομαι ψυχολογική υποστήριξη γιατί κοροιδεύω κ φτύνω κατάμουτρα τους ψυχιατροψυχολόγους.... ίσως να σου φαίνεται αστείο εμένα όμως αυτη η κακία με κατατρώει σαν το AIDS και χειρότερα δε νομίζω να μπορεσω ποτέ να βγω απ' αυτόν το λαβύρινθο του μισους και της εκδικητικότητας κι ας είμαι χαμογελαστη και δήθεν ευχάριστη-γιατί φρόντισα το μαλακιστήρι να κάνω και παιδιά!!! διπλή ζωή λοιπόν που είναι πιο σκοτεινή κιαπό τον ίδιο το θάνατο! το θάνατο που εσύ καλη μου νίκησες!!!Ψάχνε για όλα όσα σου λείπουν έτσι όπως το κάνεις σωστά και με προφυλάξεις και να αισθάνεσαι νικήτρια
Νικήτρια του Έρωτα κ της αγάπης

Ανώνυμος είπε...

diavasa tin istoriasou kai pragmatika lipithika . oxi mono gia esena gia ayta pou pernas , alla kai gia to poso kakoi anthropoi yparxoyn. giati pisteyw peri kakias prokite

Ανώνυμος είπε...

kali dinami kai na eisai eftixismeni

Ανώνυμος είπε...

anomine 11 Ιούλιος 2009 1:41 πμ ntropi sou
xristos

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε συμπονώ γιατί δεν μπορώ να νοιώσω τον πόνο σου , δεν μπορώ να σταθώ δίπλα σου γιατί έχεις ψηλώσει....
Εκείνο που μπορώ είναι να είμαι ο φίλος σου ο ανώνυμος που όποτε τον χρειάζεσαι θα ειναι ΕΚΕΙ.Δίπλα σου, κοντά σου.Δώσε μου την χαρά και κάνε μου την τιμή να είμαι φίλος σου
Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

ouffff... elpizw na eisai panta etsi dunath kopelia k se euxaristw giati me evales se skepseis pou 3erw 8a einai xrhsimes sth zwh mou apo edw k pera... atoma san k esena spanizoun k a3izoun ena megalo mpravo.. makari oloi na antidrousan opws esu k na htan etsi upeu8unoi.. k an8rwpoi... kalh dunamh Zwh.. se esena k stous ypoloipous... na xareis ka8e mera sou apo edw k pera.. k na 3ereis pws otidhpote k an xreiasteis uparxoun an8rwpoi gia na sthrixteis... an8rwpoi na se agkaliasoun opws eipes..
rafaela

Ανώνυμος είπε...

Παιδια...μην γαματε..γιατι θα σας παρει ο διαολος..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζωή δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Πρίν απο 1 χρόνο είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή για μια νεαρή δημοσιογράφο που περίπου όπως εσύ είχε κολήσει το HIV. Αυτή η κοπέλα είχε ακριβώς τις ίδιες ανάγκες που περιγράφεις και εσύ... Ωστόσο, αντί να βρίσκει ευφήμερους συντρόφους, μέσω site γνώρισε έναν επίσης φορές του HIV (φύσικά όχι απο την Ελλάδα) παντρεύτηκαν και ζούνε μια ευτυχισμένη ζωή, όσο μπορείς να την πείς ευτυχισμένη. Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην μπορείς να βρείς 1 σύντροφο με HIV και να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με αυτόν? Αντιλαμβάνομαι τον τρόπο σκέψης σου αλλά προσωπικά γνωρίζω πολλά περιστατικά όπου γυναίκες που κόλλησα HIV πήγαιναν με άντρες απλώς για να τους τον μεταδώσουν... Η αγάπη της ζωή σου, που σε κώλησε, σου είπε ποτέ απο πού κόλλησε ο ίδιος? Την περίπτωση της κοπέλας "κτήνους" απο την Θεσσαλονίκη που πήγε με 300 άντρες σε 1 μήνα και συνειδητά τους κώλησε HIV σου είναι γνωστή? (Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είσαι εσύ). Επίσης, θα ήθελα να μας πείς πως βγάζεις τα προς το ζήν. Τι δυσκολίες αντιμετωπίζεις για να βρείς δουλεια κτλ. Να είσαι πάντα καλά... Και να γνωρίζεις ότι όσο Κτήνοι μπορεί να είναι ορισμένοι άνδρες, τόσο Κτήνοι είναι και ορισμένες γυναίκες. Ίσως είναι στην ανθρώπινοι φύση!

Ανώνυμος είπε...

sugxaritiria pragmatika gia tin oli s prospa8eia . eisai aksia kai mprabo s ! poli kali douleia kai na snexiseis giati einai ena 8ema pou prepei na brisketai sto proskunio

Ανώνυμος είπε...

Johnis
Zwh m exontas diavasei oli tn istoria s exw na pw oti eisai mia pragmatiki polemistria p maxese me tn zwh sigxaritiria gia tn prospa8eia s kai euxome apo ta va8i ts kardias m na vreis lisi sto provlima s!! sinexise aka8ekti to skopo s

Ανώνυμος είπε...

einai poli diskolo na milaei kapios gia kati pou den pernaei o idios kai den kserei pws einai...

exw vrethei sti disaresti thesi na exw kapies ipopsies pws mporei na eimai se afti tin katastasi.. epidei espase ena profilaktiko.. kai i gynaika afti itan mia apli gnorimia ena vradi i opia katelikse se sex.. apo tin epomeni mera pou eixe klisto to kinito tis til to opio emine monima klisto apo tote.. arxisan na mou mpenoun oi ipopsies pws mporei na mou simvenei kati tetio..

to mono pragma pou skeftika stin arxi itan pws plewn den tha ksanaxarw tin zesti aggalia mias gynaikas pou agapas, pws den prokite na kanw oikogenia, paidia, kai den tha zisw mia apli oikogeniaki zwi pou onirevete o kathe anthropos.. otan piga kai rwtisa gia tis eksetaseis mou eipan na perimenw 3 mines kai meta na tis kanw gia na eimai sigouros gia ta apotelesmata..

aftous tous 3 mines i zwi mou allakse rizika.. poli megalo agxos.. apomonothika ap olous.. den mporousa na to sizitisw me kanenan.. ektos apo mia mera pou me epiase o aderfos mou kai me evale kato na milisoume gt ide afti tin katastasi pou eimaoun xalia.. eklapsa poli giati eida ola mou ta onira gia to melon na katastrefonte.. kai to mono pou emene itan mia apli zwi i opoia den tha mou rosfere tipota allo ektos apo to xrono pou ta pernage diskola ws pou na teliwsei afti i martiriki zwi.. ekino to diastima i zwi apofasise na mou dwsei oti ithela pio poli sti zwi mou apo ta 16 mou mexri ta 20.. alla imoun anagkasmenos na to aporipsw kai as ponage poli afto.. alla na agapas kati pragmatika prepei na to deis eftixismeno kai as min einai konta sou.. den mporousa na aggiksw kamia gineka kai kanenan andra mipos kai tou metadosw kati..

telika peiga na kanw tis eksetaseis..

ta apotelesmata tha evgenan meta ao 3-4 meres

aftes oi 3 meres itan oi pio martirikes meres sti zwi mou.. apofasisa na paw monos na tis parw xwris na pw ston aderfo mou tipota o opoios itan o monos pou iksere to provlima pou pernaga..

pigenontas sto mikroviologo ton pira til kai tou eipa pws paw na parw tis eksetaseis na min erthei kai an den girnaga pote na kratage metaksi mas afto to mistiko.. eixa apofasisei sto thetiko apotelesma na valw telos sti zwi mou gia na min taleporisw kai tous allous anthropous giro mou.. kai gia na mein eimai enas ektelestis pou kikloforei elefthera opos les kai esi zwi.. an kai o monos tropos pou tha mporousa na ginw ektelestis tha itan apo lathos.. san na exeis ena oplo kai na ekpirsokrotisei..

alla epidei oute afto to ithela eixa parei tin apofasi mou..

telika eftixos ola pigan kala

makari na itan gia olous etsi :D:D

twra i zwi me pernaei apo alles dokimasies.. kai pragmatika niwthw poli pono gia ali mia fora.. pou poles fores efxome na itan allios ta pragmata tote.. den tha ipefera pali twra.. einai oti pio disaresto exw perasei sti zwi mou.. oti den se skotonei se kanei pio dinato omos lene.. stin periptosi sou zwi afto omos den isxiei..

gia afto kai se thavmazw pou exeis twsi dinami kai kaneis afto to blog sto opio les to provlima sou.. to mirazese me olous.. aloi mporei na ta vlepoun apla poli ta pragmata giati den mporoun kan na fantastoun ton eafto tous se afti ti thesi pou eisai esi..

aloi pali lene siga min mou tixei emena.. kai ontos einai atsi opos ta les einai etimoi na vgaloun to profilaktiko ana pasa stigmi..

pragmatika eimoun poli sinepeis sti xrisi profilaktikou sti zwi mou mexri stigmis kai tha eimai..

gia afto kai eniwtha pio asxima akoma.. kai elega ston eafto mou mia fora etixe kati kai isos to plironw gia oli mou ti zwi..

apo tote apofasisa na min ksanakanw sex me opiadipote gineka tin opia gnwriza ena vradi..

isos afto itan mia proidopiisi gia to ti tha mporousa na pathw kai gia afto den to exw ksanakanei pote apo tote kai den prokite na to kanw..

to mono pou mporw na sou pw einai na apoktiseis ki alli dinami.. makari na itan oloi oi anthrwpoi etsi san esena..

andreas chimariotis είπε...

otan diabasa thn istoria sou suglonistika . suglonistika gia duo logous. 1 : o tropos pou sou metado8hke . den uparxei pio sklhro pragma na prodonesai apo kapoion pou tou exeis afierosei tosa osa esi se ekeinon ton an8ropo kai 2: einai suglonistikh i dunamh pou bgazeis , an hmoun sth 8esh sou isos na autoktonousa giati de 8a antexa . esi omos den ekanes kati tetoio . sunexhses , diakdhkhses to dikaioma sou sth zwh . exo zhsei apo para polu konta mia duskolh katastash ( paromoia ) pou telika den eixe aisio telos . ksero pos einai o an8ropinos ponos . swmatikos kai psuxikos . de pisteua pos iparxoun pola atoma aksiepaina san esena . xairomai pou tora ksero pos iparxoun , kai prospa8oun gia ton sunan8ropo tous . den einai toso maurh h koinonia mas , iparxoun kai kapoies akthnes hliou ( i mia sigoura eisai esi ) .sunexhse auto pou kaneis , kai an bre8oun atoma na se plhgosoun me lekseis h prakseis , prosperase tous , den einai an8rwpoi autoi... se euxaristw

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΖΩΙΤΣΑ.ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ...Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ (φονια)ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ ΦΟΡΕΑΣ.....ΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΛΑ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΑΤΣΑΛΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΜΗΔΕΝ ΥΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ.ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ?ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ?ΝΑΙ...ΤΟΝ ΒΙΩΣΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ..ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ................ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ.

Χάρης είπε...

Ζωή, δεν ξέρω αν το πραγματικό σου όνομα είναι αυτό που έχεις γράψει, αλλά πραγματικά αξίζεις τον τίτλο του Αγγέλου. Μετά από τόσα που έχεις περάσει και μέσα σε μια τόσο κακόπιστη και φαλλοκρατική κοινωνία όσο μαρτυρούν κάποια από τα παραπάνω σχόλια, βρήκες το κουράγιο να διαδώσεις ένα μήνυμα ζωής και να ζητήσεις δημόσια την αγάπη. Υποκλίνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Υποκλίνομαι στο ψυχικό σου σθένος

Αλέξης

Ανώνυμος είπε...

DEN EINAI TYXAIO POU SE VAFTISAN ZWH....EIMAI 35 XRONWN KAI ZW ALLH FYLAKH...ESY TOULAXISTON EISAI ELEY8ERH...SE 8AYMAZW...

Ανώνυμος είπε...

Ζωή Είσαι πραγματικά υπέροχη.
Ζωή σε θαυμάζω άλλα και σε ζηλέυω που αν και ανήκω στους άνθρωπους, εσύ μας δείχνεις τι σημαίνει άνθρωπος.... Οτι και να πω είναι λίγο.

Εχεις όμως να φανείς απο τον Ιούλιο.... Και πάει Σεπτέμβρης.... Στείλε μας ενα μύνημα , κάνε ενα post , που απλά να λέει ότι είσαι καλά. Μερικοί απο δω μέσα , συμπεριλαμβανομένου και εμένα , ανησυχούν για το αν είσαι καλά....

Μίλα μας ζωή.....


Γιώργος Β.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου κοπέλα μου, είσαι πραγματικά πολύ δυνατή. Ειλικρινά ντρέπομαι για τους άντρες που ανάφερες, που είναι πάντα έτοιμοι να το βγάλουν, γιατί μας πέρνει κι εμάς οι μπάλα κι ας μην είμαστε έτσι, κι έχουμε καταλήξει πλέων σε ενα συμπέρασμα πως οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι... Λάθος, όπως ακριβώς οι άντρες σκέφτονται και οι γυναίκες, και το λέω αυτό γιατι δεν έχω γνωρίσει λίγες που είναι έτοιμες να το βγάλουν! Θέλω να πω, πως κανείς δεν πρέπει να καθησυχάζεται δυστηχώς... Βάλτε λοιπόν τον εαυτό σας στη θέση της ζωής, στη θέση της ζωής όμως όχι τώρα, που αυτό έχει γίνει καθημερινότητα της και δεν έχει άλλη επιλογή απο το να το πολεμίσει και να φανεί δυνατή, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της ζωής όταν το έμαθε, ένα κορίτσι 24 ετών, που χέρεται απλά την σχέση της με τον άνθρωπο που αγαπά, να μαθαίνει πως απο εδώ και πέρα η ζώη της θα αλλάξει, και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέων για να αναιρέσει αυτή τη κατάσταση. Μπράβο σου ζωή επίσης που φροντίζεις τους άμυαλλους συντρόφους σου και τους προστατεύεις ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να προστατέψουν τον εαυτό τους και ακόμα χειρότερα την οικογένειά τους...
Βαγγέλης Σ.

TZOTZOS_73 είπε...

MONO SYGNWMH EIMAI SE 8ESH NA GRAPSW TWRA.......DEN 8A 8ELES NA DEIS TA MATIA MOY TWRA EILIKRINA ....ZHTAW SYGNWMH GIA AYTO TO EIDOS POY EKPROSWPO ......SYGNWMH,SYGNWMH,SYGNWMH...

Ανώνυμος είπε...

ζωη και γω τωρα βρισκομαι σεμια πολυ δυσκολη θεση, φοβαμαι μην κολλησα γιατι περασα μια βαρια ιωση καλοκαιριατικα.

ηθελα να σε ρωτησω αν θυμασαι αν ειχες πρωτολοιμωξη και ποση διαρκεια ειχε αυτη...ευχαριστω εκ των προτερων και καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

ma poso ilithioi eimaste merikes fores?pws mporoume na eimaste toso axaristoi?oloi mas merikes fores..gyrname to thn plath mas sth zwh kai vadizoume kateutheian ston thanato..kai giati?gia liges stigmes pou einai idies ousiastika me profilaktiko??simera ston kosmo pou zoume kai na synexizei na ginetai auto einai aparadekto..xwris profylaktiko????

Ανώνυμος είπε...

exeis mia fili edo sti kriti na to ksereis apla pes mou ena tropo na sou steilo dieuthinsi msn exoume polla na poume. kouragio mpoumpou

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Ήρθα και εδώ στο πρώτο σου κείμενο....τα δάκρυα κυλάνε στο πρόσωπό μου και δεν μπορώ να σταματήσω για το τομάρι που σου έκανε τόσο κακό....να ξέρεις πως κι εδώ στο κέντρο της Αθήνας έχεις μια φίλη, έχω συγκλονιστεί και είμαι εδώ μαζί σου.
Η αγκαλιά μου για σένα ειδικά, θα είναι πάντα ανοιχτή....με έκανες έστω και για λίγα λεπτά να βγω από τα μίζερα μαλακισμένα προβλήματα της καθημερινότητας και να φανταστώ την απέναντι όχθη...θέλω να έρθεις εδώ στην όχθη που έχει μόνο υγεία και αγάπη.
Αλήθεια για τις μελέτες που γίνονται επάνω σε φάρμακα κατά του Aids υπάρχει πρόοδος;

Unknown είπε...

Σήμερα άκουσα για πρώτη φορά στο ράδιο για τη Ζωή και το ιστολόγιο που διατηρεί, πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να πει και πως να καταλάβει κανείς ανθρώπους που δίνουν ένα τον προσωπικό ξεχωριστό αγώνα. Οι περισσότεροι δείχνουν μία κατανόηση και μία συμπόνια για όσους πάσχουν από AIDS και κατακεραυνώνουν όλους αυτούς που τάσσονται ενάντια στους φορείς για το αν θα πρέπει να είναι δίπλα μας στο γραφείο στη διασκέδαση κλπ, στην πραγματικότητα όμως αν εκείνη την δεδομένη στιγμή τους βάλεις ως δια μαγείας έναν οροθετικό δίπλα οι περισσότεροι, μη πω όλοι θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι.

Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ή να φερθώ ρατσιστικά όμως πιστεύω ότι ένας οροθετικός όταν πάει να κάνει έρωτα με κάποιο άλλο άτομο δεν φτάνει μόνο να παίρνει προφυλάξεις ή να σηκώνεται να φύγει αν ο άλλος δεν δεχτεί τις προφυλάξεις, πρέπει να βρει όλο το θάρρος και να το πει στο σύντροφο του έστω και αν πρόκειται για μια ξεπέτα.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δίκαιο να μαθαίνει την αλήθεια και να αποφασίζει ο ίδιος αν θα προχωρήσει ή όχι, σε διαφορετική περίπτωση και ο οροθετικός λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με αυτόν που του κόλλησε τον ιό και ας παίρνει προφυλάξεις. Μην ξεχνάμε ότι ούτε το προφυλακτικό είναι 100% ασφαλές διότι αρκετές φορές σπάει και δεν γίνεται αντιληπτό κατά την φάση της πράξης.

Από τα λίγα πράγματα που διάβασα σήμερα και ελπίζω να βρω ενδιαφέρον στο ιστολόγιό σου και να το διαβάσω ολόκληρο διαπίστωσα ότι βάλε σε γενικά κατά των ανδρών και πόσο ανόητοι είναι που ενώ εσύ ήθελες να τους προφυλάξεις αυτοί ήταν έτοιμοι να βγάλουν το προφυλακτικό χωρίς να σκεφτούν τις οικογένειες τους, αλήθεια Ζωή εσύ πριν ξαπλώσεις μαζί τους σκέφτηκες την οικογένειά τους ή σκαφτόσουν την εκδίκηση που έπαιρνες απέναντι σε αυτόν που σε κόλλησε;

Ειλικρινά Ζωή θα ήθελα να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να απαντήσεις μέσα από αυτές τις σελίδες γιατί δεν ενημέρωνες τους ερωτικούς συντρόφου σου ότι είχες AIDS; Παρά μόνο τους ζητούσες να πάρουν προφυλάξεις …….

Φιλικά
Γιώργος Αθηναίος

TGGTGR είπε...

einai megali m timi pou se gnorisa esto mesa kai apo ena chat giati pragmatiki an 8ropi me autin tin dinami kai me auto to 8aros na vgoun kai na parousiasoun tin istoria tous kai na prosa8isoun na voi8isoun kapious an8ropous apo auti tin niso 8eli megali agapi gi aton sinan8ropo sou ma pano apola i8os. se euxaristo pou m edoses ston ling kai mesa apo auto na ekfraso tin apopis m prws esena kai einai megali m m timi na eise panta kala kai na prospa8is gia to kalo isos kapia mera na gineis kapio protimo merikon an8ropon kai ilikrina gia emena pleon eise ena protimo. kai pali megali m timi pou se gnorisa

Lef Nikolo είπε...

Γλυκιά μου ΖΩΗ !Ένα έχω να σου πω: ευχαριστώ τον Θεό για κάθε μια αναπνοή που σου έχει χαρίσει πάνω σ’αυτή τη γη! Με ενθάρρυνες πάρα πολύ με το blog σου !Να ξέρεις ότι το όνομά σου δεν είναι τυχαίο είσαι η Ζωή για να δώσεις ΖΩΗ στους ανθρώπους που σε χρειάζονται !Είσαι πολύ ξεχωριστή και σευχαριστώ που μεταδίδεις συνεχόμενα ,μην εγκαταλείποντας, κομμάτια της ψυχής σου εκεί έξω! Συνέχισε γιατί υπάρχουν άτομα που έχουν ανάγκη να ακούσουν !Έχουν ανάγκη να ζήσουν !Ευχαριστώ

 
©  free template by Blogspot tutorial