"...Αν μπορέσω και σώσω έστω και έναν που θα διαβασει το blog απο το Aids, μου αρκει." -Ζωή Αγγέλου

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές με πράξεις , Με την αγάπη μπορείς, μόνο το ψέμα ν’ αλλάξεις.


Πόσο αλήθεια τρελαίνεται ο κόσμος τις γιορτές, όλοι θα το έχετε διαπιστώσει. Σαν κάτι να γυρεύουν. Σαν να θέλουν να σαλπάρουν το καράβι που λέγεται ψυχή για ταξίδια που ποτέ δεν έκαναν κι όνειρα που ποτέ δεν πραγματοποίησαν. Άλλοι διστάζουν, άλλοι τ’ αποφασίζουν κι άλλοι έχουν ήδη ξεκινήσει.
Ευχές, χαρούμενες εκφράσεις, κάρτες με πολύχρωμα στολίδια, λουλούδια, λαμπιόνια μέσα στα σπίτια που αναβοσβήνουν συνέχεια κι έξω στα μπαλκόνια δημιουργούν ένα κλίμα τρελής χαράς.
Μα οι περισσότεροι έχουν μια θλίψη στα μάτια τους.
Δεν θα γράψω πολλά αυτή τη φορά, για τις ευχές και τις γιορτές, παρά μόνο για το ταξίδι που κάνει η ψυχή και η καρδιά μας.

Θα σας έλεγα να ξεχάσετε τις ευχές αυτών των ημερών( ναι πάντα ανατρεπτική θα είμαι, προκειμένου, να σωθεί η ψυχή μας ) και να τις δίνεται κάθε μέρα στη ζωή σας, με την προϋπόθεση να τις κάνετε πράξεις .
Η ψυχή μας ταξιδεύει μέσα στο χρόνο συναντώντας πολλές φουρτούνες, θαλασσοταραχές, αγριεμένα κύματα που θέλουν να βουλιάζουν και να σαπίσουν την ψυχή μας στο πάτο της θάλασσας αλλά ανταμώνουν και μερικά λιμάνια που μας βοηθάνε να ξαποστάσουμε και να γαληνέψουμε.

Έτσι κι εγώ σ’ αυτό το ταξίδι μαζί με τ’ αστέρια του ουρανού και συνταξιδιώτες ανθρώπους πιο φωτεινούς κι απ’ αυτά, τις ευχές των ημερών αυτών τις κάνω πράξεις προς τον συνάνθρωπο μου. Μην ξεχνάτε πόσοι άνθρωποι διάβασαν το blog μου και πήγαν γι’ εξετάσεις Aids καθώς και το τελευταίο περιστατικό με το ατύχημα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης που έγραψα στην προτελευταία μου ανάρτηση.



Μη κρατάς τις αποστάσεις, το Aids θέλει πράξεις.



Εγώ τις ευχές μου από παιδί, τις έκανα μια αγκαλιά κι έκλεινα μέσα της, όποιον είχε ανάγκη από ζεστασιά. Μα και σε μεγάλωσα, όσο κι αν πληγώθηκα κι αν μαστιγώθηκα Είμαι εδώ, πάνω στα κύματα και χαμογελώ.


Θα κλείσω μ’ ένα τραγούδι.
Καλό μας ταξίδι στη ζωή …

Ζωή …..

9 σχόλια:

Γ.κοτουλας είπε...

afto pou les zoh einai alithia........... borei na oloi na bazoun labionia kai stolidia kai na fenonte xaroumnoi alla mesa tous niothoun adioi, o logos? kaneis tous de xerei, mallon epidi exoume xasi tin an8ropia mas..........makari na thn broume, kala xristougena se olous kai kali xronia.

Manos είπε...

Ακριβώς έτσι είναι... είναι ωραίο να εύχεσαι στον άλλο και να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα... η υπέρβαση όμως είναι αυτό που λες Ζωή... να το μεταφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή...
Φιλιά και πάντα ευτυχισμένοι όλοι σας...
Μάνος

Ανώνυμος είπε...

bravo sto kuragio sou

Ανώνυμος είπε...

Ζωή χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!

Εύχομαι ένα πολύ ευτυχισμένο 2010!

Πολλά φιλιά κούκλα!

Michelin man

Ανώνυμος είπε...

ta stolidia..ta dendrakia..ta fotakia..ta dwra..klp klp, ta ftiaxnoume gia na dimiourgoume mia magia sta mikra paidia.na zoun to kati to ksexoristo.na gemizei agaph i psuxi tous.thlupsh vlepeis sunithos se atoma pou einai monoi tous..vionoun tin monaksia..kai theoroun tous allous pou ta giortazoun upokrites...ma emeis ftiaksame tis giortes.emeis ftiaksame ta paramuthia.ola ta ftiaksame wste na omorfenoun oi paidikes psuxes...:)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ/?ΠΟΥ?
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.Κ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ,ΨΕΜΑΤΑ,ΣΤΟΛΙΔΙΑ .ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΟΥΝ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ?ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΗ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΟΜΩΣ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΗ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ.Κ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΤΟ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ?ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΧΥΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ-ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΦΟΣ ΣΑΣ .ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ.ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Grizes giortes xwris agaph k polu monaksia gia atoma san emas . Alex

Ανατολή είπε...

Να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ? Δε μου λεει κατι ουσιαστικο.Να πω ειμαι εδω και αγαπω τον ανθρωπο αγαπω τη ζωη αγαπω εμενα αυτο μου τα λεει ολα!
Ποιές γιορτές ποιές ημέρες αγάπης?
Κατασκευασματα για να αυξηθεί ο "τζίρος".
Καθε μερα ειναι γιορτη αρκει να μπορεις να τη ζησεις να μπορεις να χαμογελας να μπορεις να νοιωθεις ανθρωπος και οχι μαριονετα που την κουναν οπου θελουν και οπως θελουν!
Χριστουγεννα ειναι καθε φορα που η καρδια μας γεμιζει αγαπη καθε φορα που νιωθεις την ψυχη σου να ελευθερωνεται να ανεβαινει ψηλα καθε φορα που θα γελασεις δυνατα.
Τετοια Χριστουγεννα σου ευχομαι να εχεις παντα ΖΩΗ και το ξερεις οτι υπαρχουν διπλα σου διπλα σου ανθρωποι να σου κρατησουν το χερι να σε κανουν να γελασεις να ανεβασουν την ψυχη σου λιγο ψηλοτερα γιατι το αξιζεις...
Σε φιλω και αντε καθε μερα Χριστουγεννα!!!!!

bouboukii είπε...

Anthropia nai , alla exi ki ayti polla prosopa...

 
©  free template by Blogspot tutorial