"...Αν μπορέσω και σώσω έστω και έναν που θα διαβασει το blog απο το Aids, μου αρκει." -Ζωή Αγγέλου

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Το Aids είναι πάντα εδώ

Σκάνδαλο
Η αλήθεια


Δυο άντρες και μια γυναίκα

Είναι κάποιες στιγμές που δεν αντέχω άλλο. Είμαι έτοιμη να εκραγώ. Αυτή τη φορά θα είμαι περισσότερο καυστική, τραβώντας κάθε σεντόνι κόκκινο, άσπρο ή μαύρο πάνω από τα γυμνά κορμιά που παθιασμένα γλιστράμε πάνω στο κρεβάτι της ηδονής για να συναντήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.
Την αλήθεια πίσω από το ψέμα.



Σοβαρή σημείωση που πρέπει να λάβετε υπόψη σας
Θα ήθελα να τονίσω πως μέσα απ’ αυτό το κείμενο- καταγγελία για τις ψεύτικες διπλές ζωές των ανθρώπων, δεν θέλω να εκθέσω πρόσωπα, αλλά ούτε να φωτογραφίσω κανέναν γνωστό ή άγνωστο άτομο, σ’ αυτήν την ιστορία.



Ένας γάμος με ακριβά χρώματα,
Ο γάμος του αρκετά γνωστού γιατρού, έλαβε χώρα πριν μερικά χρόνια. Ευτυχισμένος έδειχνε αλλά ποτέ δεν ήταν. Η γυναίκα του ένιωσε από τη πρώτη στιγμή ερωτευμένη και ποτέ δεν έπαψε στα 11 χρόνια που είναι μαζί. Τώρα αυτός είναι γύρω στα 47 αυτός και αυτή μερικά χρόνια μικρότερη. Όσο όμως και ακριβά να είναι τα σεντόνια και τα χρώματα, για να μην ξεβάφουν με τα πλυσίματα και την τριβή αυτό που πραγματικά όμως κανείς θέλει, δεν μπορεί να το κρυφτεί πίσω από τη μπογιά ξεγελώντας έτσι, τον εαυτό και την ψυχή του. Όμως το σώμα του γιατρού και το μυαλό δεν τον άφησαν ποτέ να ησυχάσει. Από τους πρώτους μήνες της έγγαμής ζωής του άρχισε ν’ αναζητάει αυτό που τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο. Να βυθιστεί σ’ ένα αντρικό κορμί και μια αγκαλιά. Και πολύ πριν το γάμο του από τα φοιτητικά του χρόνια είχε επαφές με άλλους άντρες. Ποτέ όμως δεν έδωσε στόχο, κάνοντας σχέσεις με άντρες στα φανερά. Πάντα κρυφά. Από τότε ακόμα διατηρούσε πάντα σχέση με μια γυναίκα. Όταν άρχισε να γίνεται ακόμα πιο γνωστός στο κύκλο του κι όχι μόνο κατάλαβε πως έπρεπε να παντρευτεί. Άλλωστε όμως είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον που συνευρισκόντουσαν σεξουαλικά πάνω από είκοσι χρόνια, πώς έπρεπε ν’ ενισχύσει την εικόνα του προς το κοινωνικό του κύκλο και να τι χτίσει με γερές βάσεις. Η πανέμορφη γυναίκα του, του έδωσε αυτή την ευκαιρία, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο αυτό που ήθελε να πετύχει με τον ερχομό των παιδιών τους.

Ψεύτικες ζωές τόσο αληθινές

Μια γυναίκα που δεν γνωρίζει

Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα. Ισα- ίσα πριν τέσσερα χρόνια ήθελε να τον χωρίσει γιατί πίστευε πως έχει δεσμό μ’ άλλη γυναίκα. Είχε πιάσει αρκετά μηνύματα στο δεύτερο κρυφό κινητό του από μια Τζένη που όμως τον έλεγαν Δημήτρη πραγματικά.
Οι καυγάδες που ακολούθησαν ήταν κάτι περισσότερο από παρανοϊκοί. Δεν μπορούσε με τίποτα να σκεφτεί ότι αυτός την είχε απατήσει μ’ άλλη.
Σίγουρα ποτέ της δεν της πέρασε από το μυαλό πως βρισκόταν ερωτικά με κάποιον άλλον. Αν το μάθαινε πως θ’ αντιδρούσε άραγε θα αναρωτηθούμε αρκετές φορές σήμερα μέσα απ’ αυτό το κείμενο.
Το θέμα ήταν πως δεν γνώριζε την ουσιαστική αλήθεια.
Στη θέση της βρισκόμουν κι εγώ στο παρελθόν. Αυτός που μου μετέδωσε το Aids είχε διπλή ζωή. Αυτή ήταν η επιθυμία του. Εμένα με παρουσίαζε με χαρά στους φίλους του για να καλύψει το…κ…. την κοινωνική του εικόνα.
Και μου πείτε πως είναι θέμα εξυπνάδας και αντίληψης γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν παίρνουμε είδηση τη ακριβώς συμβαίνει με το σύντροφο, τον άντρα τον ερωμένο μας.

Το Aids είναι πάντα εδώ

Κάθε γεγονός και κατάσταση που περιγράφω στο blog μου, έχει ελεγχτεί αρκετές φορές.
Εξάλλου τα πρόσωπα των περισσότερων γεγονότων τα γνωρίζω από κοντά μ’ όλες τις αληθινές τους διαστάσεις.

Ο γιατρός το τελευταίο καιρό ήταν πολύ προβληματισμένος. Μετά την διάλυση του τελευταίου του δεσμού και την μετακόμιση του έτερου ήμισυ στο εξωτερικό τον έκανε να καταρρεύσει.
Αρκετές φορές πήρε το αεροπλάνο το πρωί για να βρεθεί για λίγες ώρες κοντά του. Είναι κι αυτός παντρεμένος με παιδιά.

Προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα του και τις κλείνει τα μάτια κάνοντας τις αρκετά συχνά έρωτα και πηγαίνοντας της κάποια σαββατοκύριακα σε ρομαντικά μέρη.
Εκείνα τα σαββατοκύριακα που δεν βρίσκεται μαζί της, τύχαινε να έχει ένα σοβαρό «συνέδριο για δυο» ή να επισκεφτεί στην επαρχία τους γονείς του.
Όμως η αγωνία του δεν σταματάει εδώ. Σύντροφος που τον ξέρει πολλά χρόνια του εκμυστηρεύτηκε πως είναι φορέας του ιού του Aids.
Ο γιατρός πάντα έπαιρνε τις κατάλληλες προφυλάξεις και φορούσε προφυλακτικό όμως στη τελευταία του σχέση φαίνεται πως τα σεντόνια και οι προφυλάξεις είχαν μείνει στο ιατρείο του.

Δεν ανησύχησε μήπως έχει κάτι γιατί κατά καιρούς είχε κάνει εξετάσεις αλλά φαίνεται σαν άνθρωπο και επιστήμονα τον απασχόλησε ιδιαίτερα το πόσο κοντά ήταν στο ιό.
Η σεξουαλική σχέση που είχε με τον φορέα του Aids παρόλο που ήταν πάντα με προφυλακτικό, τον έκανε αρχικά να απομακρυνθεί αρχικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά να αναζητήσει κάποια στιγμή την αγκαλιά του.
Ο οροθετικός αρνήθηκε να βρεθεί μαζί του καθώς δεν είχε περάσει πάνω από ενάμιση χρόνος που είχε μάθει τα νέα και δεν ήθελε να κάνει σχέση με κανέναν, εκτός από τις ελάχιστες σεξουαλικές που είχε για να καλύψει τις ανάγκες του, με προφύλαξη.
Αλλά και ο ίδιος ο οροθετικός μου εξομολογήθηκε πόσες φορές είχε κάνει κι αυτός δίχως να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Το Aids είναι πάντα εδώ. Μπορεί να νομίζουμε πως δεν μας αφορά αλλά όταν κάποιος άλλος όπως στην περίπτωση μου κάνει κάτι εν αγνοία μου αλλά και στην περίπτωση της γυναίκας του γιατρού και κάθε γυναίκας που πλαγιάζει δίπλα σ’ έναν γνωστό- άγνωστο όμως άντρα ουσιαστικά.


Γράφω αυτό το κείμενο σήμερα κι αυτές τις λέξεις, γεμάτη λύπη και αγανάκτηση.
Ο γιατρός επισκέφτηκε πρόσφατα γνωστό δερματολόγο για κάποιο πρόβλημα που είχε στην «ιδιαίτερη» περιοχή του.
Ποιος μου λέει πως με την προηγούμενη μόνιμη σχέση του που διατηρούσε για 3 χρόνια μέσα στο γάμο, του δεν έκανε χωρίς προφύλαξη με τον άλλον παντρεμένο και δεν μετέφερε κάποια μικρόβια ή κάτι άλλο και στην γυναίκα του όπως και ο άλλος στη δική του.

Αυτό που θέλω να τονίσω εκτός από το φοβερό και τραγικό πως η γυναίκα του γιατρού και πολλές γυναίκες δεν έχουν λάβει γνώση της όλης κατάστασης είναι πως το Aids που έχω εγώ είναι τελείως ακίνδυνο και μην γελάσετε μ’ αυτό, σε σχέση με αυτό που δεν γνωρίζετε εσείς αρνούμενοι να χρησιμοποιήσετε προφύλαξη ή να κάνετε εξετάσεις.
Γιατί εγώ θα το χρησιμοποιήσω πάντα. Μη ρίχνετε στους φορείς του aids και τις δικές σας ευθύνες. Τις δικές μου τις αναλαμβάνω. Εδώ είμαι. Εσείς τρέχετε να κρυφτείτε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι όταν μαθαίνετε τι έχω κι όχι εγώ. Θα σας άρεσε είμαι σίγουρη ένα καλό ψέμα αλλά δεν θα σας κάνω τη χάρη αυτή. Ακόμα και να μην αναφέρω τίποτα το προφυλακτικό μου θα το χρησιμοποιήσω αλλιώς θα φύγω.


Θέλω να σας τονίσω πως δεν έχω κανένα θέμα με τους
gay άντρες. Μάλιστα αξίζει να σας αναφέρω πως όταν είχε κολλήσει πριν πολλά χρόνια και στην νεαρή ηλικία των 24-25 περίπου δυο ομοφυλόφιλοι άντρες με στήριξαν και μου έκαναν να δω την σοβαρή πλευρά της ασθένειας με τον πιο αστείο τρόπο και να με κρατήσουν ζωντανή και όρθια να τ’ αντιμετωπίσω.
Το δικό μου θέμα είναι μ’ αυτούς που δεν μπορούν ν’ αποδεχτούν αυτό που είναι και κρύβονται χρησιμοποιώντας τη σύντροφο τους ή τη γυναίκα τους.

Λυπάμαι αλήθεια γι’ όλες αυτές τις καταστάσεις, αλλά είναι ώρα να δείτε την αλήθεια στα μάτια.
Είστε έτοιμοι;
Δεν θα σας ρωτήσω αν μπορείτε, αλλά αν θέλετε !!!!

Υ.Γ Θα ήθελα να σας αναφέρω μεταξύ σοβαρού και αστείου πως οι σεξουαλικές συνευρέσεις γιατρών, νοσηλευτών δεν είναι προνόμιο μόνο τον δημοσιών νοσοκομείων αλλά και των ιδιωτικών.
Συμβαίνουν γιατί άλλωστε για τέσσερις μήνες ο συγκεκριμένος γιατρός μαζί με έναν άλλον, γιατρός μετρούσαν το πυρετό των κορμιών τους, κατά διαστήματα μέσα στις αποθήκες του ιδιωτικού νοσοκομείου χωρίς κανένας να πάρει είδηση.
Και δεν υπήρχε και ζωντανή καταγραφή στις κάμερες.
Τελικά στα ιδιωτικά πληρώνεις κάτι περισσότερο αλλά όλα διατηρούνται και αντιμετωπίζονται με σοβαρή ανωνυμία.

Ζωή …

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kathe fora pou diabazo to blog sou meno afoni den exo logia na milisomia erotisi mono se ti kosmo zoume?se ti kosmo fernume ta pedia mas?panta erota me profilaksis pedia

Ανώνυμος είπε...

Mia paromia istoria gnwrizw k egw enws filou mou pou exei krufi sxesi me mia kopela me apotelesma na metaferei kondulomata stin monimi sxesi tou kai i kopela emathe tin alitheia apo ton giatro tis otan itan idi arga, kai akoma o filos mou arnite na xrisimopiisei profulaktiko me dikaiologia oti den to euxaristiete. Aneuthinotita k egwismos duo pragmata pou prepei na exeis upopsin sou stous suntrofous sou, gia mia stigmi egwismou, gia mia stigmi prosopikis euxaristisis katastrefeis tis zwes ton allwn pou se empisteuthikan pou ekmetaleutikan tin agaph sou gi autous kai den perneis tin profilaksi gia na min tous disarestiseis.

Ανώνυμος είπε...

Ζωή καλησπέρα.

Κάθε φορά που διαβάζω μια καινούρια σου ανάρτηση με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί η σεξουαλική νοοτροπία στη χώρα μας , το να κάνεις έρωτα χωρίς προφυλακτικό σε μια παροδική σχέση είναι λίγο ρώσσικη ρουλέτα.

Σε μια μόνιμη σχέση όμως;

Και ειδικά αν είσαι παντρεμένος τόσα χρόνια;

Τι;

Να χρησιμοποιούν για πάντα και καθημερινά προφυλακτικό; Είναι δύσκολο , γιατί γάμος σημαίνει πάνω από όλα εμπιστοσύνη.

Που να φανταστεί η καημένη η γυναίκα τι κάνει ο άντρας της και μάλιστα χωρίς προφύλαξη.

Λες ότι και εσένα σου έτυχε κάτι παρόμοιο.....μα και ποιος / ποια δεν θα την πάταγε στη θέση σου;

Τι να πω, όλα αυτά είναι πολύ λυπηρά.

Πάντως παντρεμένοι/παντρεμένες που κάνουν τέτοιες επιλογές είναι απαράδεκτοι και κατάπτυστοι.

Και τουλάχιστον προστάτευσε και την υγεία του συντρόφου σου.....είναι σαν να τον δολοφονείς στην ουσία.

Γνωρίζεις ότι είσαι άρρωστος και δεν του δίνεις την δυνατότητα να αμυνθεί, να προφυλαχθεί!

Πολύ νοσηρή στάση ζωής ο συγκεκριμένος "κύριος".....

Τεσπα.

Σε φιλώ Ζωή , να είσαι καλα΄.

Τα λέμε.

Michelin man

Ανώνυμος είπε...

The actions of someone who does little else than abuse her position within KEELPNO and ACTUP, whilst fraudulently being a member of an organisation for which has been responsible for damaging the very health and confidentiality of those who it lied to, abused their medical confidentiality and allowed to run non legal projects to help herself and others manipulate the system for their own gain is not only appalling, but while she covered up the actions of the president and another member of the Board as they illegally claimed to be Doctors is scandalous. To abuse her genuine position within KEELPNO by actively being involved in the actions of the organisation as it is is beyond words.

They manipulated the state, the authorities, KEELPNO, Andreas Syggros and the MANY genuine people who over the years gave their time to help so that they could run an organisation with impunity, showing complete disrespect to all who supported them over the years. Even now by failing to appear at court, perverting the course of Justice to lie and blame those who exposed them for what they truly are is shameful, immoral, unethical and not the sort of behaviour you want or expect from the so called 'health' sector which she represents.

As she was the financial Director, her involvement in the 180,000 euro's from ΥΔΑΣ which they were found guilty of recently, despite lying and trying to cover that up as well - so theft, usurpation by their president and other member illegally claiming to be Doctors as they all tried to cover it up, providing false documentation, running non legal projects which risked the health and safety and confidence of those involved, false court cases against innocent people, and the many other problems highlighted are 'gold'.

Those in need of help might actually stand a chance if criminal scum like this don't jeopardise, manipulate and rob the people who seek help in the first place.

Still proud... What quality people they are masquerading as something that claims to be good which they have ruined since they deliberately set out to abuse it in the first place.

Fortunately, Justice has begun, and the reality is that the actions committed by those who have sought damage against the innocent, who have lied robbed and abused their positions will be accounted for.

Then people might stand a chance.

Ανώνυμος είπε...

ζωη ενα μεγαλο μπραβο πρωτα για το κουραγιο που ειχες να τα πεις ολα αυτα κ δευτερον που προσπαθεις να τα αλλαξεις οσο μπορεις τα πραγματα.μακαρι να ενωθουν κ να συνεχισουν κ αλλοι την προσπαθεια σου

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει να ζει. Επίσης θέλει μεγάλη εσωτερική δύναμη ώστε να μοιραστείς την εμπειρία ζωής σου που σε έχει σημαδέψει. Όμως ξέρεις Ζωή πως μέσα από αυτό το blog είναι σίγουρο πως βοηθάς ενημερώνεις ανθρώπους. Να είσαι πάντα καλά Ζωή

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε, είναι πολύ χρήσιμο και πράγματα που πρέπει να ξέρουμε

wolf είπε...

ζωη ενα μεγαλο μπραβο πρωτα για το κουραγιο που ειχες να τα πεις ολα αυτα κ δευτερον που προσπαθεις να τα αλλαξεις οσο μπορεις τα πραγματα.μακαρι να ενωθουν κ να συνεχισουν κ αλλοι την προσπαθεια σου

Dimitris είπε...

Η ζωή είναι τόσο ωραία κυρίως εξαιτίας του έρωτα...ας τον κρατήσουμε ασφαλή!

 
©  free template by Blogspot tutorial